حسش ب من چیه دوستمداره یا بازیم میده؟کسی توی زندگیشه همزمان با من؟
فرهنگیان قبول میشم؟
abzarek.ir/service-p/msg/5006493 زمانی که دنبال عشق نبودم با او آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم او را از دست دادم.عاشق کاراش عین تو نیست نمیفهمی؟؟عاشق تلافی نمیکنه عاشق رها نمیکنه عاشق مهم تر از همه عشقشو عذاب نمیده من وقتی میام سمتت نه میزاری آرامش داشته باشم کنارت نه حس امنیت باید چیکار کنم؟؟؟برو برا همون mنام هی چیزایی چرت بنویس ولی بجای اون باید بنویسیbیادت رفته گمونم حالا که از عمد من به بقیه پناه میبری برو به سلامت دیگه اسمتم نمیارم انگار که وجود نداشتی
کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎