obaharo مدیر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3818 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 195 پست برمیگرده دوسم داره؟دلیل این کاراش چیه؟! لطفا لایک نکنید 1403/02/15 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8511 عزیزم من دیگه واقعا سرم داره فشرده میشه سر درد گرفتم بچه ها خیلی سوال میپرسن که نمیتونم رو همه متمرک ... منو نگفتین اخر 😢میشه درخواستمو قبول کنین بعدا جواب بدین ؟ .
obaharo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3818 فدات خواهر گلم توکلت به خدا باشه که زیباترین سرنوشت رو برات رقم میزنه ایمان قلبیت رو ب ... الان از خودش خواستم قبل اینکه بیام سایت گفتم همه چیو بم نشون بده من خیلی اون پسره رو دوست داشتم🥲 لطفا لایک نکنید
tina_tara عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 849 عزیزم من دیگه واقعا سرم داره فشرده میشه سر درد گرفتم بچه ها خیلی سوال میپرسن که نمیتونم رو همه متمرک ... با همونی که حس میکنم ازدواج دارم؟دوسم داره؟
keratin_marie_rasht عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1776 @keratin_marie_rasht سلام عزیزم من معلم میشم یا خیر؟حس کسی که آمل اسمش ج داره نسبت به ... معلم میشی تو روپوش رسمی میبینمت با همکارت ازدواج میکنی یا کسی که شغل اداری داره وقتی جا افتادی تو شغلت نه الان هردو استخدام هستین
نازقولک عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2563 عزیزم من دیگه واقعا سرم داره فشرده میشه سر درد گرفتم بچه ها خیلی سوال میپرسن که نمیتونم رو همه متمرک ... خواهش میکنم یه جواب بدین ب منم!! اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10673 @keratin_marie_rasht سلام عزیزم میشه لطفا درخواست دوستی من را قبول کنی،مرسی عزیزم
نازقولک عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2563 معلم میشی تو روپوش رسمی میبینمت با همکارت ازدواج میکنی یا کسی که شغل اداری داره وقتی جا افتادی تو شغ ... 😔😔 اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿
keratin_marie_rasht عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1776 الان از خودش خواستم قبل اینکه بیام سایت گفتم همه چیو بم نشون بده من خیلی اون پسره رو دوست داشتم🥲 آدم تو سن های مختلف احساسات زیادی رو تجربه میکنه اما بلاخره یکیش موندگار میشه با کسی باش که بیش از اونچه تو دوسش داری دوستت داشته باشه
زی_زی_گولوشونم عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 425 معلم میشی تو روپوش رسمی میبینمت با همکارت ازدواج میکنی یا کسی که شغل اداری داره وقتی جا افتادی تو شغ ... واقعا حالم خیلی بده میشه جواب سوالای منم بدی لطفا:((( و قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت ؛ که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست!
نازقولک عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2563 آدم تو سن های مختلف احساسات زیادی رو تجربه میکنه اما بلاخره یکیش موندگار میشه با کسی باش که بیش از ا ... عزیزم میشه سوال منم جواب بدی اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿
obaharo مدیر استارتر عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 3818 آدم تو سن های مختلف احساسات زیادی رو تجربه میکنه اما بلاخره یکیش موندگار میشه با کسی باش که بیش از ا ... اره درسته این دل نمیفهمه وگرنه انقدر اذیتم کرده لطفا لایک نکنید
نازقولک عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2563 اره درسته این دل نمیفهمه وگرنه انقدر اذیتم کرده اسی لطفا بگو سوال منم جواب بده اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿
keratin_marie_rasht عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1776 @keratin_marie_rasht عزیزم معلم بشم تو مدرسه دخترانه هستم چطور با همسرم آشنا میشم و مشخصات ... از طریق همکارت آشنا میشی هم تیپ همید و تیپ رسمی هستین انگار تو لباس فرم مدرسه یا اداره همو میبینیدتو ناظم یا معاون میشیا دخترلباس فرم صورمه ای با کفش چرم پاشنه دار خوش اندام هستی و بسیار با جذبه حرف میزنی
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8511 آدم تو سن های مختلف احساسات زیادی رو تجربه میکنه اما بلاخره یکیش موندگار میشه با کسی باش که بیش از ا ... عزیزم چند دفعه پرسیدم چیزی راجبم حس نمیکنین یا نمیخواین جواب بدین ؟میشه اگه میتونین جوابمو بدین یا درخواستمو قبول کنین بعدا جواب بدین لطفا .
نازقولک عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 2563 از طریق همکارت آشنا میشی هم تیپ همید و تیپ رسمی هستین انگار تو لباس فرم مدرسه یا اداره همو میبینید ... من روحم؟این همه پرسیدم خب اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿