2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

146 بازدید | 24 پست

سلام 

تخمک از فولیکول آزاد بشه  بره تو رحم بعد تو سونو گرافی هم معلوم بشه 

لوله هام بسته نیس ؟

همسرم نمیزاره برم عکس رنگی بگیرم همه چیزو خطر ناک می‌دونه 

گفتم این دفعه برم اگه آزاد بشه ای یو ای کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من باز بودن ولی فولیکول غالب نداشتم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عکس رنگی گرفتید؟ درد هم داشت؟

نه در حد ۵ دقیقه بود شایدم کمتر دردش مثل درد پریود بود قابل تحمل بود و ارزش داشت چون فهمیدم رحمم شکلش سالمه پلیپ هامو تشخیص دادن و چسبندگیم تا حدودی باز شد

چرا عکس رنگی نمیدی من چند روز پیش دادم چون خیلی میترسیدم با بیهوشی انجام دادم کلا هشت دقیقه کارشون ...

شوهرم میگه بیهوش نه اون می‌ترسه 

سرم بهت وصل کردن؟ 

هشت دقیقه بیهوش بودی؟ 

بعدش درد هم داشتی 

هزینش چند بود .

ببخشید این همه سوال میکنم 

شما بعدش باردار نشدین؟

نه اون برای کسی هست که لوله هاش بسته باشه که با عکس رنگی باز بشه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
شوهرم میگه بیهوش نه اون می‌ترسه  سرم بهت وصل کردن؟  هشت دقیقه بیهوش بودی؟  بعدش در ...

منم خیلی میترسیدم ولی واقعا الکی بود کلا من هشت دقیقه بیهوش بودم قبلش سرم زده بودن . بعدشم درد خیلی خیلی خفیفی داشتم و در حد نیم ساعت فقط. تا شب لکه بینی داشتم دیگه همین . آزاد دو نیم دادم

منم خیلی میترسیدم ولی واقعا الکی بود کلا من هشت دقیقه بیهوش بودم قبلش سرم زده بودن . بعدشم درد خیلی ...

کلا هزینه ش هاش با ویزیت بیهوشی و دارو ها حدود دو نیم شد البته بیمه نداشتم آزاد دادم