2777
2789
عنوان

کسایی که جوش دارن بیان راه حل بدم

111 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها شب همگی بخیر . خواستم با زدن این تاپیک کمکی کرده باشم .تجربه خودم بگم از درمان جوش های صورت .اول اینکه سعی کنید برید دکتر تا ببینید دلیلش چیه تا ریشه ای درمان کنید  . من رفتم دکتر و دلیلش تنبلی تخمدان بود البته هنوز درمانش رو شروع نکردم ولی جوش های صورتم از بین رفت  . ولی دکتر نسخه ای داد که بعد یه ماه و نیم کامل همه ی جوش های صورتم خوب شد اینم بگم که دکترم خیلیییی دکتر خوب و با سوادیه و همه ازش جواب گرفتن بهترین دکتر پوستی هس که دیدم و برای همه مشکلاتم همون جا میرم فقط . حالا نسخه و دستور استفاده رو میگم که امتحان کنید من که پوستم از این رو به اون رو شد حتی یک دونه جوش هم ندارم .

خب یه ژل اداپالن و محلول کلیندامایسین و تهیه میکنید که قیمت خیلی پایینی هم دارن . من از ژل شست و شوی سینره استفاده میکنم که دکترم تاییدش کرد 

1 ـ شما صبح صورتتونو با ژل شست و شوی صورت یا به قولی همون فیس واش میشورید .

2ـ محلول کلیندا رو روی پنپه میریزید و به تمام صورتتون میزنید .

3ـ شب یک ساعت قبل خواب  ژل اداپالن رو میزنید . 

در طول روز اگه بیرون میرید یا در معرض نور خورشید هستید حتما و حتما از ضد افتاب مناسب نوع پوست خودتون استفاده کنید 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻

یه بار امتحان کنید ❤🥰

اینو یادم رفت بگم ک بچه ها راهنمایی کردن ژل اداپالن رو یک شب درمیان استفاده کنید حتما از ابرسان استفاده کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مواظب سد دفاعی پوستت باش عزیزم 

هر دوش به شدت آب و چربی پوست‌ رو خشک میکنه و پوستت دهیدراته میشه و بعد یه مدت بخاطر خشکی زیاد جوش میزنی 

روتین پوستی رو هم حتما داشته باش خصوصا آبرسان و ضد آفتاب مناسب پوستت 

موفق باشی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها ژل اداپالن و با ژل فیس واشی که گفتم اشتباه نگیرید یه وقت ژل اداپالن ضد جوش و اکنه هست 

یک شب درمیان استفادع کنید حتما 

برای جوش زیر پوستی هم جوابه؟

ژل اداپالن برای جوش های زیر پوستی بیشتر استفاده میکنن چون لایه بردار هم هست شما اگه برایرجوش زیر پوستی میخواید طبق بروشور داخل پماد عمل کنید 

اینم من اضافه کنم با اجازتون 

حداکثر بعد 15 دقیقه بیایید بیرون 

چون باعث میشه پوست شاداب شه اما اگه زیاد طول بکشه باعث میشه جوش بزین و چین چروک بشید 

..........................................................................................................................................
بعد از زدن ضد افتاب ؟؟

نه بعد از حمام . کیبوردم قاطی کرده ببخشید

منظورم اینه که حمام بیشتر از 15 دقیقه طول نکشه

..........................................................................................................................................
نه بعد از حمام . کیبوردم قاطی کرده ببخشید منظورم اینه که حمام بیشتر از 15 دقیقه طول نکشه

اهان بله اولش اصلا متوجه نشدم 15 دقیقه بعد چی 😂

مرسیی❤