2777
2789
عنوان

پریود نمیشممم

129 بازدید | 25 پست

16 سالمه اولین سال پریودیم هست . بعد از اولین پریودم 2 ماه نشدم بعد 2 ماه شدم الان باز یه ماهه نشدم 

نمیدونم چرا شکمم بزرگ شده 

بعضی وقتا دیوونه میشم میگم نکنه حاملم 

شما بگین من دیوونه شدم یا طبیعیه؟!

..........................................................................................................................................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر مگه شوهر داری حامله بشی وقتی قرار پریود بشی شرکت یکم بزرگ میشه 

نه بابا چه شوهری . نمیدونم چم شده میگم نکنه از شلنگ دستشویی صابون چیزی حامله شدم

..........................................................................................................................................

بعد من ۱۰ سالگی پریود شدم🥲

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
ماه های اول طبیعیه  و یکم زمان میبره تنظیم شدنش

گلم من کیست pcoدارم دکتر ال دی داده الان پنج روز تموم شده پری نشدم کی میشم

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
نه بابا چه شوهری . نمیدونم چم شده میگم نکنه از شلنگ دستشویی صابون چیزی حامله شدم

😂😂😂😂نه جانم نترس با اونا حامله نمیشی از این حرف ها هم نزن پیش کسی ابروت می‌ره اینجا خودمونیم بعد برو پیش دکتر ماما اون سونو گرافیت کنه خدایی نکرده شاید کیست داری

بعد من ۱۰ سالگی پریود شدم🥲

مال من یکم دیر شده چون همه چیو بعد همکلاسی هام فهمیدم . تا سال قبل هیچی نمیدونستم 

الان اورتینکینگ میکنم میگم حامله شدم نمیدونم چمه

😑😐  سونو ربطی به مجرد و متاهل بودن نداره احتما درگیر پلی کیستیک باشی چون خیلی شایع هست

اها از اون نظر . ببخشید . 

😂😂😂😂نه جانم نترس با اونا حامله نمیشی از این حرف ها هم نزن پیش کسی ابروت می‌ره اینجا خودمونیم بعد ...

مرسی :))) 

مال من یکم دیر شده چون همه چیو بعد همکلاسی هام فهمیدم . تا سال قبل هیچی نمیدونستم   الان ...

ایییی نه بابا با گرده افشانی حامله شدی مگه؟ بیخیال دختر جون منم بعضی وقتا یک روز زودتر و دیر تر میشم حالا هم که میگی ساله اولته عادیه سر وقت نمیشی ولی اگه بعد ۱ سال ادامه داشت برو دکتر وقتی من پریود میشم کله نی نی سایت میشه پریودی نمیدونم چیه سبحان الله😂😂😂

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)