منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
نه بابا چه شوهری . نمیدونم چم شده میگم نکنه از شلنگ دستشویی صابون چیزی حامله شدم
😂😂😂😂نه جانم نترس با اونا حامله نمیشی از این حرف ها هم نزن پیش کسی ابروت میره اینجا خودمونیم بعد برو پیش دکتر ماما اون سونو گرافیت کنه خدایی نکرده شاید کیست داری
مال من یکم دیر شده چون همه چیو بعد همکلاسی هام فهمیدم . تا سال قبل هیچی نمیدونستم الان ...
ایییی نه بابا با گرده افشانی حامله شدی مگه؟ بیخیال دختر جون منم بعضی وقتا یک روز زودتر و دیر تر میشم حالا هم که میگی ساله اولته عادیه سر وقت نمیشی ولی اگه بعد ۱ سال ادامه داشت برو دکتر وقتی من پریود میشم کله نی نی سایت میشه پریودی نمیدونم چیه سبحان الله😂😂😂
منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)