2777
2789

از دانشگاهتون چه خبر پسر زیاده؟ روی کسی تو دانشگاه کراش دارید؟ پسرا مودب هستند؟  درسم میخونید درس هاتون خیلی سخته؟  استاد هاتون زنه یا مرد هین این رمان ها استاد جذاب و خوشتیپ و جوانم دارید؟ 😂 که مثلا شما از استاد جوان خوشتیپ تون خوشتون بیاد؟ 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

نه والا استادام یجورین مانتو‌مشکی میزارم توکیفم اگه مردن برنگردم خونه راه میرن میلرزن

پسراهم بد نیستن ولی خیلی خوبا تعداد کمی هستن 

من از استایل دوسه نفری خوشم میاد که اصلا مدلشون به من نمیخوره پس کنسلم😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا استادام یجورین مانتو‌مشکی میزارم توکیفم اگه مردن برنگردم خونه راه میرن میلرزن پسراهم بد نیس ...

هههههه حیف شد که خو تا حالا به پسرایی که ازشون خوشت میومد نخ دادی؟ بابا رل شو با یک پسر خوب تو دانشگاه خیلی میچسبه رل 😂

هههههه حیف شد که خو تا حالا به پسرایی که ازشون خوشت میومد نخ دادی؟ بابا رل شو با یک پسر خوب تو دانشگ ...

والا من دانشکده علوم پزشکی ام پسراش نسبت به بقیه یکم مودب ترن در کل ولی اکثرن هول و چشم چرونن استادا به شدت مسخره حجم درس فراوون دارم پاره میشم😐💔 اصلن حوصله ندارم 

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
هههههه حیف شد که خو تا حالا به پسرایی که ازشون خوشت میومد نخ دادی؟ بابا رل شو با یک پسر خوب تو دانشگ ...

نه نخ ندادم ولی از یکیشون خیلی خوشم میاد دارم تلاشمو میکنم😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

پسر زیاده ولی اکثرا هولن ، از صد نفر نهایت پنج نفر مودب واقعی باشن و متظاهر نباشن😂🤦🏻‍♀️درسامون خیلی سخته ولی چندان نمیخونیم مواقعی که پرسش یا امتحان داریم میخونیم هم استاد خانوم هست هم آقا و مجرد و خوشتیپم داریم که خیل عظیمی از دانشجوها روشون کراشن البته ما یه رئیس دانشکدم داریم از لحاظ جذابیت و شخصیت و تیپ کل پسرای دانشگاهو صد هیچ میزنه

آرزویم یک «شُدن » برای آرزوهای محالت🤍
پسر زیاده ولی اکثرا هولن ، از صد نفر نهایت پنج نفر مودب واقعی باشن و متظاهر نباشن😂🤦🏻‍♀️درسامون خی ...

هوووووو مایگاد دختر عجب دانشگاهی دارین جای من خیلی خاله پس 😂 اخخخخخ بابا درس که است یعنی نکه نخون اتفاقا درستم بخون ولی شیطونی هم کن دوران دانشگاه دیگه بر نمی گرده 🫠 حالا رشتت چیه؟ 

والا من دانشکده علوم پزشکی ام پسراش نسبت به بقیه یکم مودب ترن در کل ولی اکثرن هول و چشم چرونن استادا ...

درس کم و پیش بخون ولی کوشش کن از دوران دانشگاهت لذت ببری چون دیگه بر نمی گرده 😂 حالا اگه تونستی مخ یکی از مودب های بچه خوب هارو هم بزن 🥴😂😂😂 اخخخخخخ

هوووووو مایگاد دختر عجب دانشگاهی دارین جای من خیلی خاله پس 😂 اخخخخخ بابا درس که است یعنی نکه نخون ا ...

آره اتفاقا بعضی موقع ها وسط خوشی های دانشگاه یهو ب این که تموم شه فکر میکنم دلم میگیره ، علوم آزمایشگاهی 

آرزویم یک «شُدن » برای آرزوهای محالت🤍
درس کم و پیش بخون ولی کوشش کن از دوران دانشگاهت لذت ببری چون دیگه بر نمی گرده 😂 حالا اگه تونستی مخ ...

انقدر بی حوصله که حتی حال ندارم مخ بزنم😐😂

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#