شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 عنوان تعطیلات!! 228 بازدید | 12 پست خانومااااا یه نظر بدین لدفا!این تعطیلات فک نکنم بتونیم مسافرت بریم و تو خونه ایم ولی دلم میخاد یه کار مفرح کنم خیلی کلافه میشم تو خونه بنظرتون چیکار کنم؟ایده ای دارین؟ (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید 1396/04/04 | 11:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92676 سلام کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 سلام سلام عزیزم،ایده ای داری؟ (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 توهمون شهرخودتون برین تفریح عاخه مثلا همسرم اهل پارک رفتن نیست مگر اینکه با دوستامون بریم ک اونام هرکدوم ی مسافرتی میخان برن! (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
آباندخت566 عضویت: 1395/12/22 تعداد پست: 16925 اگه شاغلی که فقط استراحت کن و فیلم ببین و برو بیرون بچرخاگه خونه داری حتما مسافرت برو روحیه ت عوض شهاین تورهای یه روزه خیلی جواب میده این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش
آرسو عضویت: 1396/01/14 تعداد پست: 32132 کدوم شهری..برین تو پارک جوج بزنین .. برین شام بیرون.برین دوچرخه سواری .. برین پیاده روی .. تو خونه فیلم ببینین .. بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐
hastiii عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 677 نمیدونم اه کجا هستین. چن نفرازفامیلا که نزدیکین باهم یا با دوستاتون برین جنگل.خیلی خوش میگزره چیزی که مرا به زندگی بندد، نیست
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 تهرانم ولی مامانم اینا مشکل دارن نمیتونن بیان باهامون با خانواده اونام حوصلم نمیکشه برم بیرون!پارکم نمیاد که (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 نمیدونم اه کجا هستین. چن نفرازفامیلا که نزدیکین باهم یا با دوستاتون برین جنگل.خیلی خوش میگزره اطراف تهران جنگل نداره! تور ی روزه خوبه اگه قبول کنه بیاد! (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
hastiii عضویت: 1396/03/15 تعداد پست: 677 اطراف تهران جنگل نداره! تور ی روزه خوبه اگه قبول کنه بیاد! تهران گردی که عالیه. من تهرانی نیستم ولی جاهای تفریحی خیلی داره. سعی کن برین بیرون خونه نمون اصلا. چیزی که مرا به زندگی بندد، نیست
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 تهران گردی که عالیه. من تهرانی نیستم ولی جاهای تفریحی خیلی داره. سعی کن برین بیرون خونه نمون اصلا.&n ... بازار اینا که بستن فک کنم آقا هم حوصله بازار رفتن نداره ولی منم حوصله خونه رو ندارم (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید
شانیان1 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/12 تعداد پست: 5466 سلام برید دربند یا امامزاده داوود یا چیتگر یا بازار تهران مثل 15 خرداد حتی اگه خرید نکنید برای ر ... بازار مگه بازه روزای تعطیل؟؟ای کاش جنگل این نزدیکیا بود 😁 (کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری) دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید