2777
2789
عنوان

وسواس دارم

70 بازدید | 5 پست

اول از همه بگه اصلا نمیتونم تمرکز کنم الان امتحان دارم فکرم هزارجای دیگه بجز امتحان😂🤦‍♂️ ۲۰ سالمه مثلا دانشجوی حسابداری ام😒 ۲۵ ام امتحان ارایشگری دارم ولی خب مدرکشم بگیرم نمیرم سمتش فهمیدم علاقم کاذبه. دوس داشتم مغازه بزنم سرمایش داریم پدرم اهل ریسک نیس تابستون پارسال هم دوجا رفتم اخراج سدم دلیل اخراج شدنم  این بود که سیاستمدار خوبی نبودم. خلاصه کلاس گیتار رفتم بچگی گفتم دیگه نمیخوام برم زبان رفتم نصف و نیمه رها کردم ، ارایشگری رفتم نصف و نیه و.... خیلی تنوع طلبم همش میخوام تجربه های جدید یاد بگیرم بنظرتون چه شغلی برام خوبه با این روحیتام؟ روحیتام اصلا به ریاضی ، حسابداری نمیخوره اجبارم کردن هروزم همش حرف از انصراف. خانواده ام ولی میگن نه😞 ترم چهارم ولی کلا ۳۵ تا پاس کردم اونم به لطف استادا.خلاصه اوضاع درسسم خرابه. سربازی هم معافم. خانواده ساپورتم میکنن مشکل مالی ندارم ولی مشکلی که دارم این که هنوز علاقمو کشف نکردم😒 میترسم تا اخر عمرم بیکار بمون خودمم خسته شدن از این همه تنوع طلبی.

بعضیا هستن خیلی چیزا رو دوس دارن و میخوان امتحانشون کنن ولی تو فقط میخوای امتحان کنی دوسشون نداری👨‍🦯😂

بابا خب یکم بگرد ببین چی واقعا بهت حس خوبی میده بلکه علاقتو پیدا کنی

تمرکزتم نباید بشینی نگاش کنی که باید تمرین کنی بهتر شه

از همین نیمه کاره ول کردنتم معلومه تمرکزت خوب نیس

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونم تجربه های جدید از یکاری زود خسته میشم

خب ببین چرا خسته میشی...شاید همین تمرکز نداشتنتم باعث میشه تموم نکنی کاری که شروع کردیو

بجز این چی خوشحالت میده و حس خوبی بهت میده...نمد سرگرمیات چیه

خب ببین چرا خسته میشی...شاید همین تمرکز نداشتنتم باعث میشه تموم نکنی کاری که شروع کردیو بجز این چی ...

اره تمرکز ندارم درمان نداره؟😂 اگر داشتم حتما موفق بودم. باورت میشه تو کل عمرم یه کتابیو تا اخرش نخوندم حتی درسیامو😞

اره تمرکز ندارم درمان نداره؟😂 اگر داشتم حتما موفق بودم. باورت میشه تو کل عمرم یه کتابیو تا اخرش نخو ...

آره تمرین تمرکز هس انجام بدی بهتر شه

مدیتیشنم یجور تمرین تمرکزه بدردت میخوره

بعدم سعی کن حتی اگه یکاریو دوس نداری لگر وقت و سرمایه زیادی نمیگیره تمومش کنی چون واقن نصفه گذاشتن کارات خیلی بده

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز