2777
2789
عنوان

ترک خودارضایی🔞⚠️

23414 بازدید | 153 پست

@niniyar_5‍ 

با سلام ،هدف ما از ایجاد این تایپیک کمک ب دختر و پسرهایی هست ک درگیر خودارضایی هستند و تمایل دارن ک اونو ترک کنن..

از امروز باهم شروع میکنیم و قدم قدم جلو میریم تا موفق بشیم

با اجازه از نی نی یار ها طبق قوانین پیش میریم لطفا از الفاظ رکیک استفاده نکنید..

دوستانی ک تمایل دارن اعلام کنن تو تایپیکای بعدی تگ میکنم

🌱

همه چیزتغییر می کند، چرا که همه چیز در تکاپو است.

همه چیز جریان دارد ، همه چیز در حال رشد است ، چرا تو در حال رشد نباشی ؟ ، چرا تو حرکتی بجا و به موقع انجام ندهی تازندگی خودت رو نجات بدی ؟ ؟ ؟

تنهالازمه یک حرکت و پویایی و رشد یک چیز است و آن اراده است .

بایداراده ای قوی و پولادین داشته باشی تا موفق بشی

مشاور سایتمم😌❤

اگه سلامتیشون مهم باشه اصلافکرشم نمیکنن 

چون بشدت برای مغزبده

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی فکر کردی میان اینجا میگن؟

یچیزی هست به اسم حریم شخصی، شما اگه واقعا مایل بودی کمک کنی تاپیک میزدی قفل میکردی ن بگی بیاین اعلام حضور کنید

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

نگفته اعلام حضورکنین میخواد اطلاع رسانی کنه به فنانرن😣

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
ینی فکر کردی میان اینجا میگن؟ یچیزی هست به اسم حریم شخصی، شما اگه واقعا مایل بودی کمک کنی تاپیک میز ...

😐😑چقد شلوغش میکنی مگ اجبار کرده؟

درضمن نگفته ک شرح بدید وضعیت رو، صرفا قصدش مشخصه کمکه و اگ بقیه پایه بودن همو ببینند انگیزه بیشتری میگیرن 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

چرا فکر میکنین ضرره و باید ترک شه؟؟

😲😲😲

هیچ کدوم از ضررهایی که میگن تا حالا اثبات نشده

وقتی نمیدونی سکوت بهترین راهه دوست من🙂

شاید ندونی ولی به اندازه و بجاش برا بدت نه تنها مضر نیست بلکه مفید و لازمم هست یکیش اینکه از سرطان ...

حتما حتماحرفای پرفسور سمیعی رودراینباره گوش بده عزیزم

چرا فکر میکنین ضرره و باید ترک شه؟؟

چون ضرر داره  نمیخوای قبول کنی بخودت ربط داره ولی لطفا  با تکرار حرفهای بی اساس بعضی از سایتا و پزشکایی که برای انواعو اقسام گناهانو اعمال مضر  اسمای شیک انتخاب کردن تا راحتتره انجام بشن به گسترشو اشاعه و عهدیسازی  اینحور مسایل دامن نزنید 

ماتودانشگاه یه استادداشتیم میگفت 

بعضی هامیدونن عواقب بعضی کارهاشونوامادوسدارن همه فک کنن کوروکرن اوناروبه حال خودشون بزارید چون درنهایت این شماهیدکه خسته میشید

چون ضرر داره  نمیخوای قبول کنی بخودت ربط داره ولی لطفا  با تکرار حرفهای بی اساس بعضی از سا ...

حق تاقیامت