2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا چشونه مگه؟ 

من خوشم نمیاد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
چطور؟ شما کورد هستین؟ 

بله 

اینجا نمیشه چیزی گفت 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

تا جایی که باهاشون برخورد داشتم هیز بودن و تنوع طلب خیانت هم توشون زیاده

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥