arabanoo مدیر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28736 عنوان به من چه لباس عروسی میاد؟ | مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 55 پست از خوشگلترین لباس عروسی ک دیدید عکس بذاریدمنم از خودم عکس میذارم بگید چی میادفقط من پارچه شاین دار و لباس عروس خیلی پف دار دوست ندارم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس 1403/02/15 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_گلدون۲ عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 2377 هیکلت قشنگت من خودم تقریبا مثل توعم اگه باسنت قشنگ خوش فرمه پفی نپوش چون همه جا پفی میپوشن مدل ماهی ... نوشتم لباس عروس تینا تو دویا دویا مد اورد.اینه لباسش تو سمت راست همون اولیه برو ببین داورا بهش بیشترین نمره رو هم دادن.
گل_گلدون۲ عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 2377 اره قشنگ شده وقتی رفتی پرو هم مدل ماهی بپوش هم یه مدلی که عکسشو فرستادم پفیه تینا پوشیده ببین کدوم بیشتر بهت میاد
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28736 اندامت خیلی قشنگه مدل ماهی خیلی بهت میاد مرسی چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
گل_گلدون۲ عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 2377 قدت هم بلنده قشنگ لاغر دیده میشی زیاد تپل نیستی،جنس لباس عروست پارچش ساتن باشه خیلی خاصه مثل مال تینا خیلی قشنگ بود لباس اونو من پسند کردم
آشپزخانواده عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 6677 مرسی معمولا کسایی که شکم دارن مدل پفی میپوشن تا شکم و پهلو ها دیده نشن...حیفه شما باید مدل ماهی بپوشی تا اندام زیبات بیشتر خودشو نشون بده
گل_گلدون۲ عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 2377 نوشتم لباس عروس تینا تو دویا دویا مد اورد. اینه لباسش تو سمت راست همون اولیه برو ببین داورا بهش بیش ... حتما برو پیچ این دختره رو نگا کن، راحت میتونی اگه این مدل لباس خوشت امد خواستی پیدا کنی میتونی تاجت اینارو هم از همین ایده بگیری راحت ست کنی
zahra7878 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 37925 حتما برو پیچ این دختره رو نگا کن، راحت میتونی اگه این مدل لباس خوشت امد خواستی پیدا کنی میتونی ... منم نظرم رو ساتن بود ولی مثه اینکه کاربرامیگن قدیمیه اما به نظرم پارچه ساتن هیچوقت قدیمی نمیشه
گل_گلدون۲ عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 2377 منم نظرم رو ساتن بود ولی مثه اینکه کاربرامیگن قدیمیه اما به نظرم پارچه ساتن هیچوقت قدیمی نمی ... نه بابا چه قدیمی ،ساتن و مخمل اصلا مگه قدیمی میشن؟میگم که تو اون برنامه لباس تینا اونقدر قشنگ بود گفتم کاش این برنامه رو زودتر میدیم منم لباس عروسمو ساتن میگرفتم شبیه لباس تینا
گل_گلدون۲ عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 2377 منم نظرم رو ساتن بود ولی مثه اینکه کاربرامیگن قدیمیه اما به نظرم پارچه ساتن هیچوقت قدیمی نمی ... اما ساتن جنس خوب باشه