نفس1381 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 3338 عنوان قد و وزنم 120 بازدید | 14 پست بچها ۲۲ سالمه قدم ۱۶۰ وزنمم ۶۰ به زور چاق شدم استخون بندیم خیلییییی ضریفه بنظرتون الان خوبم یا ۶۵ برسونم خودمو 1403/02/15 | 17:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیمادرم عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 11718 خوبه زیاد نشو اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 ۴۵ وزنم ۱۵۵ میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
بهار_رویایی عضویت: 1400/12/19 تعداد پست: 1036 اسی تروخدا به منم بگو چیکار کردی چاق شدی لطفااا.. من ۱۶۳ ام وزنم ۴۸ الی ۴۹ هم سن خودتم ۲۱ سالمه (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)
نفس1381 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 3338 خوبه چطوری چاق شدی؟ به بدبختی زینک پلاس عرق یونجه قرص مخمر ابجو هرچی بگی خوردم
نفس1381 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 3338 خوبی برا قد ۱۷۳ چه وزنی خوبه ؟آخه منم ظریف استخوت بتدیم حداقل ۷۰ با باشی
ایلماااه عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1491 حداقل ۷۰ با باشی الان ۶۷ام میترسم چاق تر شم اخه تو یکماه یهو ۵کیلو اصاف کردم
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10258 چ خبره، همین الانشم میشه گفت اضافه وزن داری کمی ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10258 الان ۶۷ام میترسم چاق تر شم اخه تو یکماه یهو ۵کیلو اصاف کردم همین خوبه ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
نفس1381 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 3338 چ خبره، همین الانشم میشه گفت اضافه وزن داری کمی اتفاقا هنوزم چاق بنظر نمیام
ایلماااه عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1491 همین خوبه تاحالا تو عمرم رژیم یا ورزش خاصی نداشتم فقط یکسال برا کنکوز تحرکم کم شده چاق شدم چیکار کنم همین بمونه بنظرت؟
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10258 اتفاقا هنوزم چاق بنظر نمیام 😂😂چاق فرق داره جانممگ میخوای چاق بشی؟گفتم الان پر هستیو حتی ی مقدار اضافه وزن ن چاق.چون قدت ۱۶۰هست و اوکیه وزنت براش ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10258 تاحالا تو عمرم رژیم یا ورزش خاصی نداشتم فقط یکسال برا کنکوز تحرکم کم شده چاق شدم چیکار ... ب قدت ک میخوره اگ ازنظر خودت زیادیه لاغرتر شو اگر ن ک حفظش کنه ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙