2777
2789

یاد آراس خان افتادم🤣🤣

وای

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من شوهر عمم بچه خانه 

همچین پر جذبه است آدم خوف میکنه😂

فرض کن پدرشوهر عمم گفته با دخترعموت باید ازدواج کنی بعد برخلاف میل خانواده اومده عمه منو گرفته بعد اینا دعوا و قهر کردن

بعد چند وقت آشتی کردن

مامان آراز و دنیز😍❤
خخخ 

میشناسیش😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نه ولی رمان خان و خانزاده زیاد خوندم یادم رفت کدوم کدومه 🤣

نه اون یه پسره ۲۰ سالشه لره چن سال پیش عاشقم بود😑 یعنی ادعا داشت کلی حرکتای خنده دار واسه زدن مخم انجام داده بود لعنتی نمی دونست مخ ندارم😂😂