2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱شنبه جلسه عدم سازش از طرف شوهرم تو شورای حل اختلاف دارم  اگه لطف کنی بهم بگی چی بگم و چیکا ...

عزیزم بابت چی هست ؟برای طلاق یاتمکین ؟عزیزم کلاشورایه جلسه فرمالیته س فقط دوتاادم نشستن پشت میزازت کارت شناسایی می خوان بعدیه چیزمیدن امضاکنی ازت سوال میپرسن توحرفات روبگومن وکیل داشتم اون خرف میزدنگران نباش درموردموضوع موردنظرباهات حرف میزنن 

فقط خدا❤️❤️❤️
عزیزم بابت چی هست ؟برای طلاق یاتمکین ؟عزیزم کلاشورایه جلسه فرمالیته س فقط دوتاادم نشستن پشت میزازت ک ...

شوهرم عدم تمکین زده و عدم سازش

اون وکیل گرفته ولی من نه؟

شما جدا شدی؟

شوهرم عدم تمکین زده و عدم سازش اون وکیل گرفته ولی من نه؟ شما جدا شدی؟

نه عزیزم طلاق نگرفتم انشاالله هرچی خیره برات پیش بیادبایه وکیل مشورت کن به نظرم درکل شوراجدی نیست اگه انشاالله سازش کنین که هیچ اگه نه میفرستن دادگاه  اصل دادگاهه که بعدشورامیفرستن دادگاه 

فقط خدا❤️❤️❤️

@990shaparak  

سلام عزیزم خوبی  فدات شم 😘😘😘من شماروخیلی زحمت دادم قبلاازتون راهنمایی خواستم یادتونه ؟فدات شم حست رونسبت به زندگیم میگی شوهرم دست ازخیانتاش برمیداره ؟زندگیم بهترمیشه؟

فقط خدا❤️❤️❤️