2777
2789

منم جای دخترتون یا خواهرتون نمیتونم تصمیم بگیرم 

مشکلم اینه پسری هست که همکارمه و بیشتر از ۴ سال یا حتی ۵ سال که برای اشنایی پیشنهاد میده بار ها خانوادش هم پیش قدم شدند اوایل که کلا قصد اشنایی با کسی رو نداشتم و از طرفی هم چون معلم بود بخاطر مسائل درامدی قبول نمیکردم 

الانم دلم میخواد بهش فرصت بدم حتی به صورت دوستانه فرصت دادم که بریم بیرون تا ببینیم از نزدیک و صحبت کنیم ولی قیافشو اصلا دوست ندارم قیافش بد نیستا خوشتیپ و خوش هیکل چشمای ابی موهای بور ته ریش داره ولی واقعا اصلا خوشم نمیاد از قیافش

از طرفی خانواده خیلی خوبی داره و از خانواده من واقعا بالاتر خودش که کفتم معلمه و موسسه کنکوری داره دوتا ماشین خونه و زمین داره 

پدرش رئیس دانشگاه و مادرش روانشناس خواهرشم پزشک

من پدرم بنا داره پدرمادرم جدا شدند و ازدواج کردند مادرمو ندیدم پدرمم جداست خپاهر معلول دارم با مادربزرگم زندگی میکنم.

از نظر منطقی همه بهم میگن ازدواج کن زندگی خودتو بساز مامانجون چیزیش بشه جایی رو نداری بمونی برو تا بتونی به خواهرتم کمک کنی 

ولی نمیتونم دوسش داشته باشم کسی رو هم دوست ندارم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی دوستش نداری آلن ما هزار تا دلیل بیاریم و قبول‌کنی و چند سال بگذره و باز نتونی کنار بیای که آهت دامن‌گیر ما میشه عزیز ! حالا که فرصت دادی یک مدت رفت و آمد کن حرف بزن خواستی و کنار اومدی قبول‌کن نخواستی هم زورت که نکردن یک نه محکم بگو و تماااام

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

وقتی دوستش نداری آلن ما هزار تا دلیل بیاریم و قبول‌کنی و چند سال بگذره و باز نتونی کنار بیای که آهت ...

من اصلا فکر نمیکرذم دوست داشتن انقدر مهم باشه همیشه فکر میکردم خیلی منطقی هستم و منطقم مهم تر باشه ولی مثل این که اینجوری نبود. 

حالا یه مدت طرح آشنایی بریز شاید به دلت نشست

میترسم اون امیدوار بشه 

من باهاش خیلی دوستانه و عادی رفته بودم بیرون ولی اون به مامانش گفته بود خیلی جدی میگیره