2777
2789
عنوان

بنظرتون قبول کنم؟

69 بازدید | 9 پست

دوستان من ۴ سالو خورده ای نزدیک ۵ ساله که با یه نفرم هر دوتامون بهم دیگه علاقه داریم و همو دوست داریم من قصدم ازدواجه ولی می‌دونم با اینکه اون میگه منم قصدم ازدواجه دقیقا برعکسه و ۵۰.  ۵۰ هست

حالا چند ماهی میشه که در مورد مسائل جنسی صحبت میکنه و ازم میخواد میگه که من می‌خوام به تو وفادار باشم و از لحاظ جنسی هم مشکل پیدا کردم نمی‌خوام با شخص دیگه ای بخوابم 

بنظرتون قبول کنم یا اگر قبول نکنم چه راهکاری دارید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنمون پایینه و مشکلات اقتصادی هست

ببیاد یه نشون بذاره،

واقعا دلم میخواد سرزنشت کنم که چرا تو سن پایین وارد رابطه شدی و 5 ساله باهاشی این یعنی از 13 14 سالگی حداقل شروع کردی، اشتباع محض هست بخدا این رابطه، بیشتر فکر کن تا شکست نخوری لطفا 🥺

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
ببیاد یه نشون بذاره، واقعا دلم میخواد سرزنشت کنم که چرا تو سن پایین وارد رابطه شدی و 5 ساله باهاشی ...

خودمم نگرانم دارم سعی میکنم وابستگیم رو کمتر کنم چون میبینم که اون وابستگیش خیلی کمتر از منه ولی خب سخته زمان بر هست

نه جدایی نمی‌خوام یه راهکار می‌خوام که این بحث تموم بشه چون خودمم دوست ندارم قبل از ازدواج کاری کنم

رابطه جنسی خواستن از نظر من اوج بی شعوری راهکار نداره یا باید قبول کنی یا نه مگه ما دخترا از اهنیم چجوری پس تحمل میکنیم اونا هم سختی بکشن تحمل کنن