2777
2789
عنوان

رنگ مو

62 بازدید | 12 پست

سلام دوماه قبل دوتاشاخه ازموهامو ارایشگربادکلره‌ ورنگ موپوست وپیازی رنگ کردامارنگ اصلی رونگرفت وزردشد دوباره خاکستری گذاشت امابازم همون الان ک دیگ بدرنگ ترشده خاستم مشکیش کنم خاستم بدونم خودم میتونم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم رنگ مشکی رو همه چیز میگیره  ولی بعدش دیگه نمیتونی رنگی بزنی روش

نمیخام دیگ هرگزخیلی بدشده خاهرمم همینجوری پیش ارایشگرع گذاش دقیقامث رنگ مومن بدشدورنگ نگرف فق زرد

عزیزم من رنگکارم علت اینکه موهات رنگساژ رو نگرفته اینه که خانم آرلیشگر از رنگ هایی با پیگمنت ضعیف استفاده کرده یا اینکه قانون رنگساژ رو رعایت نکرده

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
عزیزم من رنگکارم علت اینکه موهات رنگساژ رو نگرفته اینه که خانم آرلیشگر از رنگ هایی با پیگمنت ضعیف اس ...

سلام عزیزم میتونم ازتون سوال کنم؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
بفرمایید

عزیزم روی پایه 6.5 دکلره رنگ دودی میگیره؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
عزیزم روی پایه 6.5 دکلره رنگ دودی میگیره؟

اصلا نمیگیره کاملا سبز بدرنگ‌میشه

رنگ دودی برای پایه های بالای هشت مناسبه

،برای این پایه های حدود ۶ رنگ شکلاتی کاکائویی نسکافه ای،این رنگ های گرم مناسبه

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 
اصلا نمیگیره کاملا سبز بدرنگ‌میشه رنگ دودی برای پایه های بالای هشت مناسبه ،برای این پایه های حدود ...

ممنون♥️