2777
2789
عنوان

لطفا بیاین 😭😭😭😭🤕

73 بازدید | 8 پست

من چندبار امتحان دادمورفتم پرستاری ازاد فک وفامیل بیچارم کردن اونقدر که انصراف دادم وچندسال لای کتاب باز نکردم از حسادت خیلی اذیتم کردن فک میکنن پیرا ازاد ریخته الان یکیشون دخترش کنکوری زنگ زده ازم راهنمایی میخواد فکرکرده حرفاشو یادم رفته چقدر گریم انداختن اینا به کنار اونقدر زیر پای همسرم نشستن الان زنگ زده میگه من نمیتونم دخترمو ازاد بفرستم فلان فکرکرده بامعدل ده قبوله بحث این نیس بحث عذابایی که بهم دادن زورشون میومد درس بخونم الان باید چه عکس العملی نشون بدم باز زنگ میزنه بعد خوندن گزارش بزنین نمیخوام همسرم بخوندش ناراحت میشه مرسی

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

بگو شما نیازی به راهنمایی ندارین اون زمان منو راهنمایی کردین الانم بچه خودتونو راهنمایی کنید 😉🤌

کاش جرعتشو داشتم همسرم نمیزاره

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاش جرعتشو داشتم همسرم نمیزاره

یعنی چی جرعتشو ندارم 😐

خوشت میاد بهت بی حرمتی کنن ؟ میترسی ازشون ؟ برا چی میترسی ؟ حقوقت از اونا میاد یا با اونا ازدواج کردی؟

یعنی چی همسرم نمیزاره ؟

همسرت میزاره مردم به زنش بی حرمتی کنن ولی نمیزاره زنش  از خودش دفاع کنه ؟

نمیدونم دیگه والا چی بگم 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

یعنی چی جرعتشو ندارم 😐  خوشت میاد بهت بی حرمتی کنن ؟ میترسی ازشون ؟ برا چی میترسی ؟ حقوقت از ...

میگه ازتو بزرگترن😑

*جرأت نمیخواد که محترمانه و با سیاست بگو نه با دعوا

باخنده بگم