2777
2789
عنوان

ماشین شارژی

72 بازدید | 14 پست

شوهرم برای دخترم ماشین شارژی خریده حالا امروز همه خواهر زنده‌زادهاش میخوان بیان اینجا که بازی کنن باهاش 

دیگه کارم دراومده همش میخوان بیان 

بنظرتون چیکار کنم 

👨‍👩‍👦‍👦

خب قایمش کن یا ببر انباری یااگه باهمسایت اوکی هستی ببر بزارخونشون اوناام اومدن بگو از خراب شد دادیم درست کنن یا خراب بود یه همچین چیزی

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قایمش کن یا ببر انباری یااگه باهمسایت اوکی هستی ببر بزارخونشون اوناام اومدن بگو از خراب شد دادیم ...

امروز که حتما میان روزهای دیگه باید اینکارو کنم 

👨‍👩‍👦‍👦
این در صورتیه که همسرش همراهی کنه کمتر مردی هست که اینشکلی باشه

اگه همکاری کنه خوبه نکنه که هیچکاری نمیشه کرد

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
امروز که حتما میان روزهای دیگه باید اینکارو کنم 

دیگه بگو خراب شده معلوم نیس درست شه یانه بازم اومدن بگو کارنکرد کلا یکاری کن یادشون بره خونه کسیم نزاشتی ببر بزارراه پله طبقه بالاییتون بهش بگو بعضی مواقع اگه مشکلی ندارید بزارم اینجا

نگران نشو خراب نمیشه مگر اینکه باتریش خراب شه من میبردم پارک بچه های دیگع هم سوار میشدن هیچیش نشد

چقد خوب آخه همه میگن خیلی حساسن این ماشینا زودی خراب میشن 

👨‍👩‍👦‍👦