2777
2789
عنوان

اقاا🤝

65 بازدید | 15 پست

واقعا پوست گندمی بده؟:/

یکی بهم گفت برو دکتر کرم سفید کننده بده بهت

هیخدا

کاربری در تاریخ `1403/01/31`واگذار شده‌'تایپک های قبلو گردن نمیگیرم:)ببین کجا شدم اسیرِ تو؟:) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گندمی هستم  چرا بد باشه شاید اون شخص رنگ پوست سفید رو دوست داره خودت اگه رنگ پوستت رو میپسن ...

اخه خیلی بهم‌میگن صورتت بده🚶‍♀️

چاره ای نداشتم بشینم گریه کنم

کاربری در تاریخ `1403/01/31`واگذار شده‌'تایپک های قبلو گردن نمیگیرم:)ببین کجا شدم اسیرِ تو؟:) 
اگه خودت پوست سفید پوست داری چیزی که بهت گفته رو انجام بده، در غیر این صورت حرفش رو نشنیده بگیر. دیگ ...

گندمیم

گندمیم

کلمه دوست رو یادم رفته بنویسم انگار، منظورم این بود اگه پوست سفید دوست داری و برات مهمه برو ببین چه راه‌هایی هست برای تبدیل شدن به چیزی که میخوای، اگر هم به رنگ پوست خودت راضی هستی دیگه نظر و سلیقه شخصی یه آدم دیگه نباید تبدیل به دغدغه‌ت بشه