2777
2789
عنوان

یه جمله بگو🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 64 پست

میدونم خیلی داری تلاش میکنی و با همه وجودت برای خواسته ات از خودت داری میگذری

بهترین جانم میدونم خیلی خسته ای 

داری کم میاری

ولی مگه یادت رفته خدا گفته بعد از سختی آسونیه؟ من مطمئنم به تو دختر قشنگم، تو میتونی ک آینده از آنِ توعه:)

"برای منِ من"

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
قِزات لِه گیانِم هِناسَکَم

خدانکنه قلبونت برم

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تودوجمله بگو😉

نمیشه از ی طومار هم بیشتره🙂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

واقعا دیگه هیچ حسی بهت ندارم

به تار مو رسید و پاره شد

شنیدم باهاش رفتی بیرون

خندیدم با صدای بلند قهقه زدم

دیگه ناراحت نیستم

دیگه حالم بد نمیشه

نه نفرین میکنم نه آرزوی خوشبختی

هیچکدومش از من برنمیاد

جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
نمیشه از ی طومار هم بیشتره🙂

🌺🥰

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
ئه م کاته ت باش هاوری🤚🏻❤

نفهمیدم

ئه م کاته ت باش هاوری🤚🏻❤

چطوری گلم خوبی 

فداتشم همچنین عزیزممم 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

تو برای من امن ترین آدم زندگیمی ... کاش هیچوقت نری... تو یه جوری منو میپرستی که کم کم حس میکنم جزو تافته جدا بافته هستم... دوست دارم همین

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

یعنی وقتت بخیر رفیق کورد نیستم 😂❤

دمت گرم خیلی نازی بانو😉