2777
2789

آره یه دختر ۲۱ساله که هم دماغ و دهن بزرگی داشت و مثل زنای سن بالا بود

ازدواج خوبی داشت نسبت به خودش 

ازدواج فقط شانسه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیدم بد نبوده از نظر قیافه فقط تو گذشته ش یه سری اتفاقا افتاده که قابل هضم‌نبوده البته از نظر من عادیه ولی الان یه شوهر داره نمونه بعد اینکه هر ماه طلا می‌خره تو هفته فقط دوبار میرن خونه ی خودشون بقیه شو کلا خونه ی دختره مامانه هستن

اره بابا شانس داشته باشی قیافه مهم نیس

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

آره جاریم شبیه عنتره 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

به قیافه نیس عزیزم یکیو میبین قیافه عالی ولی ن تحصیلاتی ن موقعیت اجتماعی ن هیچی  یکیم میبینی زیبا نیس ولی ادم موفق و.محترم و کلیم خاستگار و خواهان داره 

من نمیگم قشنگم وای عکسم پروفم هست سی و شش سالمه دریغ از یه خاستگار

ظاهرشون شاید از نظر بقیه خوب نبود ولی خودشون اعتماد به نفس و عزت نفس بالایی نسبت بحودسون و ظاهرشون داشتن و این قضیه رو متفاوت میکرد ینی مشخص بود خودشونو دوس داشتن وگرنه یه فرد با ظاهر عالی وقتی اعتماد به نفس نداره هم خیلی جذاب بنظر نمیرسه

میشه بپرسم ایرادت چیه؟ شاید بدتر از تو رو داریم ایراد. من ی ایزاد دارم شوهرم یکبارم بروم نیاورده حتی یکبار ده ساله ازدواج کردیم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بله من یه دوست داشتم پویتش به رنگ افریقایی ها بود،نه که بگم زشته این رنگ ولی تو شهر ما حداقل جا نیفتاده این رنگ پوست

چشم و ابرو و هیکل جاابی نداشت و من مدام غصه میخوردم اخه اینو کی قراره بیاد بگیره

ولی در کمال ناباوری یه روز تو صف شهربازی با دخترش جلوی من واستاده بود

از منم زودتر ازدواج کرد

ازدواج عالی و موفق

کارشناس حقوق و امور مالی