2777
2789
عنوان

زندگی سرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 95 پست
منم اول فکرمیکردم مردم از رابطه ها میترسن انگار ولی بعدفهمیدم مشکل از نوع برخورد منه شهری که من هس ...

من تهران نیستم...مازندرانم...اینجا غریبه نیست...همه فامیل...فقط من غریب  

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥

عزیزم منم مثل تو بودم حرف زیادی برای گفتن نداشتم بیشتر سکوت بینمون بود ولی از وقتی بچه دار شدم زندگیمون خیلی گرمتر شده سکوت بینمون بازم هست ولی خیلی بهتر شدیم حدود۸۵درصد  

💔❤باید از سمت خدا معجزه نازل بشود..تا دلم..باز دلم ..باز دلم..دل بشود💔❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اول فکرمیکردم مردم از رابطه ها میترسن انگار ولی بعدفهمیدم مشکل از نوع برخورد منه شهری که من هس ...

معلم اجتماعی دبیرستانمون همش امضاتو توکلاس میخوند

عزیزم منم مثل تو بودم حرف زیادی برای گفتن نداشتم بیشتر سکوت بینمون بود ولی از وقتی بچه دار شدم زندگی ...

الان سکوت اذیتت نمیکنه؟؟؟

الان سکوت اذیتت نمیکنه؟؟؟

بعضی وقتا چرا ولی نسبت به گذشته خیلی بهترم حداقل درمورد دخترمون حرف میزنیم باهاش بازی میکنیم و..

💔❤باید از سمت خدا معجزه نازل بشود..تا دلم..باز دلم ..باز دلم..دل بشود💔❤
الان تابستون و هوا خوبه مياد شام و برداريد بريد پارك  يه شب رستوران يه شب پياده روي  يه ...

بیرونم میریم وضیت همینه میریم فقط غذا میخوریم ومیایم...آخه میدونی همش تنهام شوهرم هم وقت نمیکنه همش بامن باشه بخاطرهمین سکوتمون زیاد به چشم میاد اینجا فقط شوهرمو دارم

بعضی وقتا چرا ولی نسبت به گذشته خیلی بهترم حداقل درمورد دخترمون حرف میزنیم باهاش بازی میکنیم و..

خونه مادرت نزدیکه؟؟؟

بیرونم میریم وضیت همینه میریم فقط غذا میخوریم ومیایم...آخه میدونی همش تنهام شوهرم هم وقت نمیکنه همش ...

خودتون سر غذا شروع كنيد خاطره گفتن از شيطوني هاي دوران دانشجويي و دبيرستان واينا 

یه کلاس هنری ثبت نام کن برای روحیت هم خیلی خوبه.تو فرهنگسرا یا سرای محله که خیلی هم گرون نیست

سرکار میرم یماهی هس که کارم تعطیل شده...دوس دارم با بقیه رفت وآمد کنم مهمونی بدم ولی نمیشه

ببین منم اومدم یه شهر غریب. شوهرم هم مثل شما فرصت نمیکنه دائم با من باشه. اینجا دوست پیدا کردم باهاشون اخت شدم. کلی هم حرف میزنم واسه شوهرم. یه فیلم میبینیم کلی ازش نظرخواهی میکنم.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
خودتون سر غذا شروع كنيد خاطره گفتن از شيطوني هاي دوران دانشجويي و دبيرستان واينا 

میگم بیشتر تقصیر خودمه انگار زبونم قفل میشه