2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

680 بازدید | 39 پست

بیشتر از ی ساله با شوهرم قهرم و تا مراحل اخر طلاق رفتیم و الان برگشتیم و میخوایم بهم فرصت بدیم ...

چیزایی که تو گوشیش دیدم که منو تا سکته برد با هزار تا دختر تو این مدت حرف زده تمام پیاماشونو دیدم ،دارم میمیرم ...

درد طلاق و جداییم تو این ی سال حس کردم نمیخوام طلاقو ،از طرفیم من نبودم شاید حق داشته ،چ کنم حالم بده

کات کرده باهاشون یا بازم هست؟

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم 

وقتی طولانی قهر می‌کنی 

طرف ب‌نبودت عادت می‌کنه

اصلا نباید طولانی قهر کرد

خود قهر کردن کار بدیه ب زندگیت اسیب میزنه 

بهش بگو این موضوع رو که پیام دیدی

و. بگو اگه اینارو کنار میزاری زندگی دوباره شروع کنیم اگه ادامه میدی طلاق بگیریم و خودتو‌‌نجات بده

وای چرا انقد خیانت زیاد شده😑 همشم از طرف مردا ! زنا چرا انقد کم خیانت میکنم

چون زن همه خواسته هاشو از شوهرخودش میخواد ولی مردا میبینی مشکلی هم تو زندگی  نداشته باشن لاز میرن سمت این چیزا و یه جورایی متاسفانه حق طبیعی خودشون میدونن و میگن کاری نکردم، بخاطر قوانین افتضاح ایران که اصلا مجازاتی براشون قائل نشده

چون زن همه خواسته هاشو از شوهرخودش میخواد ولی مردا میبینی مشکلی هم تو زندگی  نداشته باشن لاز می ...

بخدا همش به این فک میکنم اگ ازدواج کردم چیکار کنم خیانت نکنه! چون تقریبا همههههه متاهلارو دیدم ۹۰٪ این مشکلو داشتن

بخدا همش به این فک میکنم اگ ازدواج کردم چیکار کنم خیانت نکنه! چون تقریبا همههههه متاهلارو دیدم ۹۰٪ ا ...

کاری نمیتونی کنی عزیزم، هرکی ذات خودشو داره، شما فقط حتما اول ازدواج حق طلاق رو بگیر که بعدا خدای نکرده توزرد دراومد سالها پله های دادگاه رو نری که بگن دلایلتون محکمه پسند نیست

وای چرا انقد خیانت زیاد شده😑 همشم از طرف مردا ! زنا چرا انقد کم خیانت میکنن

اون مردتبا زن خیانت میکنن دا پس با مرد خیانت میکنن😐😐اون زنا هم برابر مردها هستن دا

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃