2777
2789
عنوان

امضام

243 بازدید | 28 پست

به نظرتون نفرینه؟ 

یا آرزوی قشنگ؟ 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای من که مجردم نفرین بزرگیه 

بچه که خوبه اونم پسل🥹🥹🥹🥹🥺🥺🥺🥺🥺

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

ولا بخدا از نفرین هم نفرینتر💔😂😂😂

نگو اون پسلا نفرینن🥺🥺🎠

جدی نفرینات میگیرن؟ کاش مال منم میگرفت 😕

آره   چشامم خیلی شورن خیلیی 

نفرینامم والا هر کی رو که نفرین کردم یا مرده یا یه بلایی سرش اومده 

بعد بگم اسپرم از کجا اوردم برای داشتن پسرم ؟؟؟؟ 

نه اول شوهر کنی بعد ذهنت کجا رفته دختر🤦😂😂😂😂

آره   چشامم خیلی شورن خیلیی  نفرینامم والا هر کی رو که نفرین کردم یا مرده یا یه بلایی سرش ...

من یه بار نفرینم گرفت البته نفرین نکرده بودم هنوز 😂 من یه لیست دارم هنوز بلایی سرشون نیومده 😐

چرا قیافه میگیرن😂 گرگعلی مامان

میویرن دیگه بعد به سنی واسه خواهر😑مادرشون خیلی قیافه میگیرن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز