2777
2789
عنوان

سردرد وحشتناک بعد از سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 49 پست
باشه عزیزم.منظورم درد شکمت هست.خیلی بود؟منم طبیعی داشتم

والا این سردرده اینقدر بزرگه که اصلا شکم درد به چشم نمیاد. والا هیچکس به اندازه من سردرد نداره. و گرنه زخم شکم زیاد نیست. آدم میتونه به کاراش برسه، توی زایمان طبیعی کامل فلج بودم اینقدر که بخیه خوردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به اون نیس منم بار اول اینطور شد حتما به دکترت بگو تا دارو برات بزنه از قهوه و دوغ و چی و چی بهت ...

یادت نمیاد چه دارویی بود. شانس من خوردیم به تعطیلات . تا صبح چه کنم

من بیهوشی بودم ولی ذره ای سردرد نگرفتم حالت تهوع هم نداشتم بعدش اما سرفه دارم

بیهوشی بهترین روشه ولی خب دکتر بیهوشی میگفت به ازای هر یه دیقه بیهوشی بچه بی حال تر دنیا میاد. این بی حسی از کمر رو نمیدونم چه از خدا بیخبری درست کرد.

بیهوشی بهترین روشه ولی خب دکتر بیهوشی میگفت به ازای هر یه دیقه بیهوشی بچه بی حال تر دنیا میاد. این ب ...

ببین دکتر من نذاشت یذره دارو بیهوشی به بچه م برسه

۵دقیقه ای بیرون کشید

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

والا این سردرده اینقدر بزرگه که اصلا شکم درد به چشم نمیاد. والا هیچکس به اندازه من سردرد نداره. و گر ...

من میدونم چی میگی

آدم نه میتونه بخودش برسه نه به بچه 

کلا میوفته تو جا

برو بیمارستان بخش مامایی بگو اینطورم نمیتونم طاقت بیارم

من دکتر خودم وقتی بیمارستان بودم پرسید ازم واونایی که بیمارش بودن که سردرد داریم یا نه اگراره که سرم بزنه اونا داشتن زدن

منم داشتم از شب قبل اما اون لحظه خوب بودم گفتم خوبم ولی یکساعت بعدش دوباره شدید شد  ومنم مرخص بودم نگفتم دیگه سرم بزنه

خیلی درد بدی بود میزد بین دوکتف از پشت خواهرم هرچی ماساژ میداد پشتمو نمیشد

تا روز ۵ بود با بخیه راه افتادم رفتم مطب دکتر و سرمنوشت برام

آمپول و سرم بود .میگم که گفت دگزا  قهوه هم میخوری آروم نمیشی؟

یه مارک ایرانی هست که خیلی تاثیر داره، قراره واسه م پیدا کنن بیارن. و گرنه بقیه مارک ها زیاد تاثیر نداشت. 

من میدونم چی میگی آدم نه میتونه بخودش برسه نه به بچه  کلا میوفته تو جا برو بیمارستان بخش مام ...

دیشب رفتم درمانگاه یه سرم تقویتی واسم نوشت زدم یه کم بهتر شدم و احساس میکنم دوباره سردردام دوباره داره شروع میشه. باید پیش دکتر خودمم برم. 

البته گفت کم خونی بسیار شدید هم داری که بکی از سردردات مال همینه حتما قرص بخور یا بیا تا سرم آهن بزنم واسه ت