💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
درمانش اینه باید افکارت رو روی کاغذ بنویسی و یه زمان خاصی براشون درنظر بگیری که فقط اون تایم ها فکر کنی و تمرین مایندفولنس انجام بدی
💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
اخه انقدر افکارم مهمن برام نمیتونم یه لحظه رهاشون کنم و تایم حاصی برم سراغشون ، همش دلم میگه نه باید ...
عزیزم باید جلوی مغزت رو بگیری و عادتش بدی
هر وقت اون افکار اومدن سراغت داخل یه برگه بصورت خلاصه بنویس که مثلا چرا فلانی اون حرف رو بهم زد
بعد اخر شب در حد نیم ساعت برای بررسیشون وقت بذار..
تمرین مایندفولنس رو داخل گوگل سرچ کن اونم انجام بده