2777
2789
عنوان

چاقی صورت با سیپروهپتادین

2073 بازدید | 13 پست

خانمامن وزنم خوبه چ بسا اضافه وزنم دارم ولی صورتم لاغر شده روز به روز داره لاغرترمیشه ولی اندامم همونه 

الان میخوام سیپروهپتادین بخورم بنظرتون خوبه پرمیکنه صورتمو؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نخور  پودر جوانه گندم بعد از غذا با ماست بخور صورت تپل م شیره انگور با آب قاطی کن شربت کن ...

خسته شدم مطمئنم ایناهم تاثیر نخواهند داش جوانه گندم یمدت خوردم فقط شکم زدم و صورتم یکم پرشد تاقطع کردم برگشت

خسته شدم مطمئنم ایناهم تاثیر نخواهند داش جوانه گندم یمدت خوردم فقط شکم زدم و صورتم یکم پرشد تاقطع کر ...

هر روشی باید مداومت داشته باشب نه چرا مطمئنی وقتی من امتحان کردم و جواب داده 

شیرخشک هم چاق میکنه

سیپرو عوارض داره کل بدنم چاق میکنه تازه موقتیه

خواهرم قرص کلاژن و ابرسان اینا یه مدت میخورد صورتش شفاف و خوب شده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

هر روشی باید مداومت داشته باشب نه چرا مطمئنی وقتی من امتحان کردم و جواب داده  شیرخشک هم چاق می ...

الان شما کدوم راهو تست کردی؟؟جوانه گندم یا شیره انگور؟؟یا سیب زمینی؟؟

میشه کامل برام توضیح بدی گلم

الان شما کدوم راهو تست کردی؟؟جوانه گندم یا شیره انگور؟؟یا سیب زمینی؟؟ میشه کامل برام توضیح بدی گلم

ببین سیب زمینی در هفته سوم خودشو نشون میده 

پودر جوانه گندم هم زودتر 

شیره انگور مداومت یکماهه 

بدن تا بدن فرق میکنه ولی قطعا جواب میده