2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید

104 بازدید | 13 پست

چرا تاپیک عروس بلوچا رو گزارش زدن؟

بنده خدا میخواست دلداریش بدین همه هرچیزی گفتن بجز دلداری🤢😭

نگاه به لب خندونم نکن توم افتضاحه..                               ‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی صفحه شو خوندم ترکید

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

دقیقا روز عروسیش ناراحتش کردن 

بلوچا چند تا زن میگیرن پشیمون میشی .....

بجای اینکه بگن انشاالله خوشبخت بشی 

بدترش کردن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

مشخصه حتما رسیده. ب بحثای قومیتی و عقده گشایی ی عده از قومیتها،یا ربطش دادن ب مذهب بلوچا و بازم عقده گشایی ی عده

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

مشخصه حتما رسیده. ب بحثای قومیتی و عقده گشایی ی عده از قومیتها،یا ربطش دادن ب مذهب بلوچا و بازم عقده ...

بنده خدا آرامش میخواست استرس نصیبش شد

دقیقا روز عروسیش ناراحتش کردن  بلوچا چند تا زن میگیرن پشیمون میشی ..... بجای اینکه بگن انشاال ...

دقیقا

انتخابش واقعاً درست نبود شاید یکی از دلایلش همین بود ولی حرفای بقیه هم درست نبود.

خب شاید دوس داشتن همو واقعا