2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 32 پست

به نظر من اون ابهت تو خالیه . اتفاقا خیلی هم موذیانه از طریق شکل و شمایل خاله اش که  فوت کرده اول خواسته احساسات شما رو تحریک کنه بعد  خواسته اش رو مطرح کنه

این هم الان فیلمشه , صبر کن خودش دوباره میاد طرفت

سیمرغ بی سیمم خراب بود چند بار صدام زده بودن پشت بی سیم جواب ندادم اومد بلند صدام زد. همکارم سلام کرد جواب سلامش رو نداد دوباره منو صدا زد بلند. بعد گف چرا جواب نمیدین مگه صدا نمیاد 

خدایا خیلی دوست دارم شکرت❤❤❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزيزم معلومه قصدايي داره! چرا فكر ميكني صاحب شركتاي بزرگ اين كارا رو نميكنن؟! اتفاقا به خاطر پول و قدرتشون هر كار بخوان ميكنن آبروشونم نميره !!! مراقب خودت باش و نذار بهت نزديك بشه. اينجور آدما با همين بحثا شروع ميكنن و نزديك ميشن و بعدشم طرف رو خيلي راحت ميندازن دور...

من خیلی کارم رو دوس دارم و برای مدیر عاملم هم خیلی احترام قائل بودم و قبولش داشتم. کلا همه قبولش دارن. دلم نمیخواس همچین چیزی پیش بیاد . خیلی ناراحتم

اتفاقا كار خوبي كردي كه تجربه ت رو گفتي. شاليزار درست ميگه مطمئن باش فيلمشه و باز دو روز ديگه مياد طرفت. 

اگه كارت رو دوست داري سعي كن خودت رو كامل بزني به نفهمي و هر چي نخ داد به روي خودت نياري و تا جايي كه ممكنه سعي كن بهش نزديك نشي و دور و برش نباشي. 

در غير اينصورت خدايي نكرده وارد يه رابطه بي سرانجام ميشي. ايشون اگه قصدي غير دوستي داشته باشه (كه بعيد ميدونم ) ، آدرس خونتون رو داره.... 

یادمه موقعی که خیلی ناراحت تجربه ناموفقت بودی و تاپیک میزدی

ولی حالا کار به این ندارم.کلا اون تجربه رو نشین برای همه بگو

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]

من اصلا به رو خودم نیاوردم و خودمو به خنگی زدم.

جالبه همیشه به من میگف تو آدم شادی نیستی باهات که حرف میزنم انرژی نمیگیرم.  همیشه فک میکردم بدش میاد ازم

بعدم من معمولا آدم سر سنگینی هستم. معمولا اگه قصدی داشته باشن میرن سراغ آدم پایه . یا طرف چراغ سبز نشون میده. ولی من اصن اینجوری نیستم