2777
2789
عنوان

پر خوابی

70 بازدید | 6 پست

من دوازدهمم و سال پیش متاسفانه سر اطلاعات غلط و بچه بازی فکر میکردم قرص کافئین مثل قهوه عمل میکنه و چندتا باهم خوردم حالا خوابم بهم خورده و همش خستم از پارسال و حتی قهوه بخورم حالم بد میشه چون پارسال آور دوز کردم دکتر هم رفتم کاری نتونستن بکنن میشه یک راه کار بدید؟ اگه ۱۰ ساعتم بخوابم باز بیدار شم بی انرژی ام فعالیت هم در حد معمولی دارم 

يه هفته درست و حسابي بخوابي اين مشگل حل ميشه . هر شب نيم ساعت قبل از خواب 2 تا بستني وانيلي ليواني بخور . خيلي تو خوابت تأثير مثبت ميزاره . شايد فكر ميكني به خاطر قرص كافئين بي خواب شدي . اگر واكسن كرونا زدي به خاطر واكسنه . فصل آلبالو كه شد روزي 2 كيلو آلبالو بخور . برو حجامت كن . هر كاري كن بدنت دوباره كاملا پاكسازي بشه . مشگلت حل ميشه به لطف خدا . نگران نباش . 

يه هفته درست و حسابي بخوابي اين مشگل حل ميشه . هر شب نيم ساعت قبل از خواب 2 تا بستني وانيلي ليواني ب ...

واکسن خیای وقته زدم بعد قرص ها اینجوری شدم و از اول هر شب بستنی میخوردم ولی کم خونی دارم چجوری حجامت کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واکسن خیای وقته زدم بعد قرص ها اینجوری شدم و از اول هر شب بستنی میخوردم ولی کم خونی دارم چجوری حجامت ...

ميدونستي علت اصلي بي خوابي و خستگي تو همين كم خونيه ؟ وقتي كم خوني داشته باشي شب ها خيلي سخت خوابت ميبره . وقتي هم بيدار بشي هنوز خسته اي . يه مدت به خورد و خوراكت برس . يه مقدار بنيه ي بدنيت بيشتر بشه و يه ذره از اين حالت كم خوني و ضعف در بياي مشگل خواب حل ميشه . مشگل شما ميدوني چيه ؟ پول خرج خودت نميكني . اگر پول خرج خودت كني و يه شب پيتزا بخري . يه شب زرشك پلو با مرغ بخري . يه هفته درست و حسابي به خودت برسي امشگل خواب حل ميشه . 

ميدونستي علت اصلي بي خوابي و خستگي تو همين كم خونيه ؟ وقتي كم خوني داشته باشي شب ها خيلي سخت خوابت م ...

مشکل  معده منه که حتی قوی ترین اشتها آور هم نهایتا ۵ روز اوکیه و اشتها دارم بعدش نه

مشکل  معده منه که حتی قوی ترین اشتها آور هم نهایتا ۵ روز اوکیه و اشتها دارم بعدش نه

اگر ناراحتي معده داري يا معده ت ضعيفه فقط كافيه 1 هفته هر روز سيرابي بخوري . سيرابي رو با پرزش بايد بپزي . اگر سيرابي تازه باشه موقع شستن پرزها كنده نميشه . ولي اگر تازه نباشه دست ميزني به پرزها كنده ميشه . همه ش موقع شستن با آب ميره . موقعي كه ميري قصابي سيرابي بخري دست بزن ببين پرزها راحت كنده ميشه يا نه . اگر كنده نشد يعني تازه س . يه سيرابي براي 3 روز كافيه . هر روز يه وعده سيرابي با پرز بخور بعد از يك هفته معده ت هر مشگل يا ناراحتي اي داشته باشه خوب ميشه . مشگل معده ت به راحتي درمان ميشه . ولي من ميدونم به احتمال زياد شما به حرف من گوش نميدي . فكر ميكنيد درمان بيماري ها و مشگلات جسمي لابد خيلي بايد پيچيده باشه . همه ش دنبال راه حل هاي عجيب و قرص ها و آمپول هاي گرون قيمت و دكترهاي بالا شهر با حق ويزيت هاي گرون قيمت هستيد . باورتون نميشه كه مشگلات جسمي چقدر درمانشون راحته . 

اگر ناراحتي معده داري يا معده ت ضعيفه فقط كافيه 1 هفته هر روز سيرابي بخوري . سيرابي رو با پرزش بايد ...

کفر نمیگم ولی معذرت میخوام سیرابی می بینم حالم بد میشه