2777
2789

نه ولی من حامله ام و بشدت این استرس افتاده تو جونم😭دعا کنید بچم سالم باشه تو رو خدااا

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بله من توی اقوام دیدم.

قابل جراحیه معمولا. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی من حامله ام و بشدت این استرس افتاده تو جونم😭دعا کنید بچم سالم باشه تو رو خدااا

ان شاالله که صحیح و سلامت عین دسته گل میاد بغلت. همه مادرا همینجورن. توی بیمارستان تا بچه رو میدن دست ادم، میشینیم انگشتاشو میشمریم  

ولی نگران نباشید. الان دیگه همه این نقصها قابل جراحیه.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
توکل ت به خدا باشه. استرس نداشته باشه. حتما ویتامین دی استفاده کن. 

هر روز مصرف میکنم حتی قبل از بارداری نه تنها ویتامین دی خیلی مکمل های دیگه ام مرتب مصرف میکنم زیر نظر پزشک 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

من یادمه بچه بودیم دختر همسایمون انگشت‌های دستش چسبیده بود ولی یه کم بزرگ شد جراحی کردن اصلا معلوم نیست الان.

به نظر عمل راحتی‌ هست نگرانی نداره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
غیر از اون مشکل دیگه ای نداشتن؟ 

نه

دو قلو بودن، توی مراحل رشد جنینی ممکنه پیش بیاد.

مورد دیدم از دوستام که پاهای نوزاد از پهلو حدود دو سه سانت به هم چسبیده بود که توی همون بیمارستان قبل از مرخصی عمل شد.

من یادمه بچه بودیم دختر همسایمون انگشت‌های دستش چسبیده بود ولی یه کم بزرگ شد جراحی کردن اصلا معلوم ن ...

همه ش میگم خدا نکرده نکنه بفیه جاهاش هم مشکل داشته باشه. بچه م سه روزه شه. 

توکل م به خدا

ولی بازم بعضی وقتا استرس میاد سراغم

نه دو قلو بودن، توی مراحل رشد جنینی ممکنه پیش بیاد. مورد دیدم از دوستام که پاهای نوزاد از پهلو حدو ...

انشالله که واسه بچه منم مشکلی نباشه، دعا کنید. بند اول انگشت پاها نچسبیده ولی بقیه ی انگشت بهم چسبیده. از هر پا فقط دو انگشت اینجوریه.

همه ش میگم خدا نکرده نکنه بفیه جاهاش هم مشکل داشته باشه. بچه م سه روزه شه.  توکل م به خدا ولی ...

نه اصلا نگران نباش.خدا بزرگه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
انشالله که واسه بچه منم مشکلی نباشه، دعا کنید. بند اول انگشت پاها نچسبیده ولی بقیه ی انگشت بهم چسبید ...

پسر من وقتی دندانهاش در اومد، دیدم دندان جلویی و کناریش کاملا به هم متصله

بعدا که عکس انداخت، دیدم دندان دائمش هم همینه

اون موقع وقتی آدم میبینه بچه با بقیه بچه ها تفاوت داره، دلش میسوزه و غصه میخوره

اما الحمدللهوقتی مشکلات فقط در همین حد باشه. بچه من خیلی باهوشه، بیشتر از سنش میفهمه، و خب این نفهوم اصلی سلامتیه‌. هیچوقت هم نذاشتم اون تقص جزئی اذیتش کنه.

چسبیده بودن انگشت هم غالبا راحت قابل درمانه. یا توی نوزادی یا سن بالاتر...خدا رو شکر کنید نقصهای شدید متابولیک و مغزی که بقیه دارن سراغ بچه های ما نیومده

بهش فکر نکنید، در آینده همیشه به عنوان موضوع بانمک زندگی به یادش بیارید و وقتی این تفاوت رو به بچه توضیح میدید، اینکه وقتی دنیا اومد مثلا فلان مشکل رو داشت، کاری کنید بچه براش خیلی جالب باشه  یه موضوع جذاب