2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مطمنی این کارارو میکنن یا اهمیت نمیدن مامورا

اگه شکایت کنی بله میبرنش پزشکی قانونی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اینقدر پیگیر کار نمیشن تو این موارد

اگه اسی شکایت کنه بگه شوهرم از دیشب می‌ره انباری پیش دختره اونوقت میبرنش پزشکی قانونی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
دختره اصن از ترس زندان خودش اعتراف میکنه قبل اینکه پاش برسه پاسگاه بابا اسی الان فقط باید سرعت عمل و ...

چرا شوهرش اینقدر راحت زن میاره توی خونه؟ واسه من سواله

چرا شوهرش اینقدر راحت زن میاره توی خونه؟ واسه من سواله

من بی اطلاعم😂🫠

ادب به آدم بی ادب نکن☆گشنگی بکش از گوشت سگ نخور☆تو خونه گریه کن☆تو کوچه پهن نشو☆نشون هیچکس نده پشت پرده تو☆خوشحال نمیشه از خوشیت کسی☆خام آدمای قشنگ تو سرو ریخت نشی☆اون که تو شرایط ضروریت از جیب☆گذاشت و موند کنارت بهش بگو رفیق❦شایع❦♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 12 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز