2777
2789
چقد ریلکسی 😶 یعنی من اگ جای تو بودم پنج تا بچه ام داشتم ۴۰سال سنم داشتم،، میرفتم و هیچ وقت برنمیگش ...

منم میخوام برم فردا مهریمو بزارم اجرا 

خسته ترینم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@MoshaverTM  این کاتال ایتا ببین میتونی مشاوره  بگیری  بنظرم قشقرق را ننداز بخصوص اگر بچه داری وزندگیتو   میخای  بزار اینبار دختره بره  بهش بگو دییگه اینجا نیاد بعد مشاوره بگیر ازاین کاتال

نمیدونم دست و پاهام از دیشب سست شده اراده هیچ کاری و ندارم

کل خانواده خودت و خانواده اونو از دیشب خبر میکردی که صبح دم خونه باشن و مچشون رو بگیرن و نتونه بزنه زیرش یا فراری بده

منم میخوام برم فردا مهریمو بزارم اجرا 

مهریه گرفتی یا ن مهمی نی فقط بزن بیرون از این زندگی 

تو اگ این بار ببخشی باز انجام میده با خودش میگه وقتی زنم ب خودش احترام نزاش منم نمیزارم ...مگ چیت کمتر بوده رفته سراغ دختری دیه ؟بزا برو و برنگرد .....خیانتو نباید بخشید...

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
اومدیمو مدرکم گرف ب مادر و پدر شوهرشم ثابت کرد ک چی؟باید بهش بگین بزارع برهههعع طلاق

پس چیکار کنه پذیرایی کنه از این و اون و بشینه دست و پاش و ماساژ بده که نلرزه و سست نشه ؟؟

مدرک چه جوری تو بودی خب چی کار میکردی انباری لعنتی قفل

برو پایین تا وقتی شوهرت گافی چیزی بده نمون تو خونه 

حتما بهش بگو میری پایین

باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.

شوهرت میدونه که میدونی؟ اگه نمیدونه خودت زنگ بزن ۱۱۰ توضیح بده میان

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

مدرک چه جوری تو بودی خب چی کار میکردی انباری لعنتی قفل

اسی خدایی مارو گرفتیا نیم ساعته تاپیک زدی اینهمه بهت گفتن فیلم بگیر زنگ بزن ننه باباش برو بیرون در حیاطو قفل کن شاهد بیار ببینن هی میگی چیکار کنم؟ 

زنگ زدم مامانم میگم زنگ بزن مامور میگه زنگ زدم ولی نیمد خواهرمم گفتم زنگ بزن مامور نمیاد ۱۱۰ من خودم ...

یعنی چی یه پیت بنزین بریز تو‌انبار ت که خبر نداری این شوهره یا جا..... خوشبحالت اومدی داری تاپیکم میزنی چطوری متوجه شدی،🙄🙄🙄

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز