2777
2789

الان که آورده توانباری جلو چشم تو .مطمئن باش دوروز دیگه هم میارتش تو اتاق خونه تون و تو رو از خونه میندازه بیرون.این حرفا چیه میگی...چرا هیچ کاری نمیکنی وبه هیچکس خبر نمیدی.از چی می‌ترسی.از این بدتر که نمیشه

اگه حتی نمیتونی به شوهرت اعتراض کنی چون میدونی فایده نداره دو تا راه بیشتر نداری، یا طلاق بگیری یا ب ...

یعنی بگم من میدونم اگه بگم دختررو فراری میده

خسته ترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که آورده توانباری جلو چشم تو .مطمئن باش دوروز دیگه هم میارتش تو اتاق خونه تون و تو رو از خونه م ...

نمیدونم دست و پاهام از دیشب سست شده اراده هیچ کاری و ندارم

خسته ترینم
ریکی نیستم دارم اشک میریزم قلبم داره میزنه بیرون از سینم

اسی معطل میکنی خو گوشی رو بنداز کنار جواب مارو نده برو ی جوری زندانیشون کن ی کاری بکن باید همون موقع که تو انباری بودن به همه خبر میدادی تا بیان حالا شوهرت میتونه انکار کنه ها هزار جورررر حرف میتونه بزنه که بگه نقشه تو بوده دست رو دست نزار خو

مادرش کرج من تهرانم 

پس یطوری مدرک جور کن

من میگم شوهرت حمومه بگو عزیزم من میرم انباری یچیزی بردارم یا هوا خوبه میرم حیات ولی ی وقتی بگو ک نزاره نری

گوشی با خودت ببر با دوربین ضبط کن همه چیو همه جیو

باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.
پس یطوری مدرک جور کن من میگم شوهرت حمومه بگو عزیزم من میرم انباری یچیزی بردارم یا هوا خوبه میرم حیا ...

ببین چی و ضبط کنم اون داخل انباری من نمیتونم وارد بشم کیلید از داخل قفل میشه من کیلید ندارم

خسته ترینم

چقد ریلکسی 😶

یعنی من اگ جای تو بودم پنج تا بچه ام داشتم ۴۰سال سنم داشتم،، میرفتم و هیچ وقت برنمیگشتم یعنی حتی اگ خدا می‌گفت بیا برگرد برنمیگشتم ....چطور میتونین خیانت ب خودتونو تحمل کنین؟خیلیارو میبینی میگن آخه ما بچه داریم چ ربطی داره!اتفاقا بمونی اون بچه بیشتر ظلم میبینه💔 

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
یک بمب دست ساز بنداز تو انباری 😂😂

اشک آور هم خوبه😁

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ببین چی و ضبط کنم اون داخل انباری من نمیتونم وارد بشم کیلید از داخل قفل میشه من کیلید ندارم

برو حیاط بمون کلا تا وقتی در بیاد 

و بنظرم این بین حتما زنگ بزن 

جلوتو ک نمیتونه زن فراری بده!

باهم مهربون باشیم.دنیا کوتاهه. ادیت: نه با کسی که لیاقتی نداره.
اسی معطل میکنی خو گوشی رو بنداز کنار جواب مارو نده برو ی جوری زندانیشون کن ی کاری بکن باید همون موقع ...

اومدیمو مدرکم گرف ب مادر و پدر شوهرشم ثابت کرد ک چی؟باید بهش بگین بزارع برهههعع طلاق

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
اسی معطل میکنی خو گوشی رو بنداز کنار جواب مارو نده برو ی جوری زندانیشون کن ی کاری بکن باید همون موقع ...

زنگ زدم مامانم میگم زنگ بزن مامور میگه زنگ زدم ولی نیمد خواهرمم گفتم زنگ بزن مامور نمیاد ۱۱۰ من خودم نمیدونم چی کار کنم دست و پاهام میلرزه 

خسته ترینم
یعنی بگم من میدونم اگه بگم دختررو فراری میده

فکر کردی فراری نده چی میشه؟ مامور که نمیاد، تو هم که میترسی، شوهرتم شک نکن نمیترسه و براش مهم نیست وکرنه راحت این کارو نمیکرد!

2790
2778
2791
2779
2792