2777
2789

ببین اگه داری راست میگی پس گوش کن قانون خیلی این مواردو لاپوشونی میکنه پس درو قفل کن و مدرک جمع کن پلیس هم دخالت نمیکنه اما باز زنگ بزن صورت جلسه کنن، چند نفر شاهد بیار و فیلم هم بگیر 

😟😟😨توروخدا بگو شوخی میکنی چه فکری کرده آوردش خونتون تو انباری چقد بیشعوره شوهرت .تو از کجا فهمیدی

به اون قرآن محمد شوخی نمیکنم ببین من دارم ذره ذره آب میشم،اون داره با دختر تو انباری کیف میکنه

خسته ترینم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه بابام بیاد با شوهرم درگیر میشن حال بابام بد میشه سنش بالاست

باباتو نگو بقیه رو بگو بیان تنهایی نمون اون اللن فراری میده دختتره رو شاهدم نداری دستت جایی بند نیستااا بگو هر چه سریع تر بیان

می اید،هر انچه باید.♥️

ببین اگه داری راست میگی پس گوش کن قانون خیلی این مواردو لاپوشونی میکنه پس درو قفل کن و مدرک جمع کن پ ...

درو چه جوری قفل کنم در انباری ما از داخل قفل میشه اگه از بیرون ببندم یه هول بده باز میشه

خسته ترینم
باباتو نگو بقیه رو بگو بیان تنهایی نمون اون اللن فراری میده دختتره رو شاهدم نداری دستت جایی بند نیست ...

اره اگه داد و بیداد کنم فراری میده دختررو

خسته ترینم
درو چه جوری قفل کنم در انباری ما از داخل قفل میشه اگه از بیرون ببندم یه هول بده باز میشه

برو تو کوچه در حیاطو از پشت در قفل کن و کلیدو بذار روش بمونه که اون نتونه باز کنه این جرم ها انقدر قاضی لاپوشونی میکنه اگه مدرک نداشته باشی هیچ کاری برات نمیکنن، فقط نذار در برن

به اون قرآن محمد شوخی نمیکنم ببین من دارم ذره ذره آب میشم،اون داره با دختر تو انباری کیف میکنه

هر دوتاشون رفتن انباری؟ برو به همسایه ها بگو خونه مون دزد اومده تنهام میترسم وقتی اومدن خونه انباری رو نشون بده هر دو تاشونو بکشیم بیرون رسواشون کن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
به مامور بگو دزد گرفتم توی انباری، که بیان ولی یه سوال چجوری در انباری از بیرون قفل نمیشه؟! و از دا ...

چون شوهرم خودش جوشکاری کرده از داخل قفل میکنه

خسته ترینم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز