2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقد بعضیاتون چرت وپرت میگید یه لحظه خودتونو بذارید جای اسی ببینید چه حالی داره بعد نمک بریزید خوشمزه ...

خیلی حالم بد قلبم از تو سینم داره میزنه بیرون نمیدونی حالمو،خواهرم زنگ زده ۱۱۰ ولی نیمده من میخوام نرون من زنگ زدم

خسته ترینم

با دختره حرف بزن  ببینی کیه اونجا چیکار میکنه؟نکنه شوهرت دزدیدتش؟ الان مامان دختره اینستا رو پر می‌کنه دخترم غیب شده😰😰😰

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

دیروط اومدی میگی تا دیدم رفتن حالا که از دیشب میدونی هستن میگی بنظرتون  زنگ بزنم‌یانه؟خدایی ارزش داره درگیر کردن مردم با چرت 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

زنگ بزن ایلو تبارشو بگوبیان اگه پلیسم نیومد باز زنگ بزن بگو فامیلاشو به خواهر و مادر و پدر خودت بگو ...

آخه بابام بیاد با شوهرم درگیر میشن حال بابام بد میشه سنش بالاست

خسته ترینم
خیلی حالم بد قلبم از تو سینم داره میزنه بیرون نمیدونی حالمو،خواهرم زنگ زده ۱۱۰ ولی نیمده من میخوام ن ...

دوباره زنگ بزن خودت یا اگه کلانتری نزدیکه خاهر یا مادرت برن مامور بیارن فقط زنگ بزن پدر ومادرش تا بیان دسته گل نره خرشونو ببینن چهارروز دیگه نگن بچه ما مثل یوسف پاکدامنه 

اینجوری ک نمیشه عزیزم..برفرض ایندفعه زنگ زدی پلیس اومد و اینا..دفعه بعد چیکار میکنی باید مشکلتو با شوهرت حل کنی..خب این شوهرت یه بزرگتری برادری چیزی نداره پیام بدی بهش بیاد اوضاع زندگی شما رو ببینه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز