2777
2789
سلام رفتی کافی‌نت سوابقتو تایید کنی؟ 

اره تایید کردم کردم

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تایید کردم کردم

خب وقتی زمان ترمیم برسه برات پیامک میاد عزیزم حالا چند روز یبار از سیاست مای مدیو چک کن تو سایت اون پایین زده که به زودی یعنی هنوز نیومده

بعد از کفش بیشترین چیزی که زیر پا گذاشته می شود انسانیت است...! 
خب وقتی زمان ترمیم برسه برات پیامک میاد عزیزم حالا چند روز یبار از سیاست مای مدیو چک کن تو سایت اون ...

مرسی گلم 🌹🌸

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

اره تایید کردم کردم

باید سیم کارت بنام خودت باشه؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
باید سیم کارت بنام خودت باشه؟ 

من مال مامانمو دادم 

من مال مامانمو دادم 

مگه اجباری نیست که بنام خودمون باشه 

شاید تو زیر 18سال هستی؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
مگه اجباری نیست که بنام خودمون باشه  شاید تو زیر 18سال هستی؟

نه شماره خودمم دادم مال خودمو برا دومیه دادم نمیدونم اجباریه یا نه فک کنم برا دومیه مال خودمون باید باشه 

2790
2778
2791
2779
2792