2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

امروزصبح همه رددادن

تاحالاشنبه تعطیل نداشتن هنگ کردن همه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 امروزصبح همه رددادن تاحالاشنبه تعطیل نداشتن هنگ کردن همه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا    

یکی تاپیک اینکه چرا از مادر شوهرت بدت میاد میذاره

یکی تاپیک پوشک بچه

الانم ایشون تاپیک گذاشتن شوهر میخوام        

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
من باباش میشم  البته زنی دیگه دنبال ک ی ی ر هستی تو سایت

برو گمشوووو جای ادم بی فرهنگ و بی شخصیتی مثل تو توی سایت که نه اصلا تو دنیا نیست

خییلی بیشعوری

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
منم دلم بچه میخواست باباشم پیدا کردم بچه هم دارم ولی فهمیدم همچین جیز خواستنی هم نبود 😂😂😂 چیزای ب ...

ممنون اولین کامنت مرتبط بود ، نمی‌دونم چرا میان. بیخودی نظر میدن

والا       یکی تاپیک اینکه چرا از مادر شوهرت بدت میاد میذاره یکی تاپیک پوشک بچه ...

اولی روندیدم😁😂🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
من باباش میشم  البته زنی دیگه دنبال ک ی ی ر هستی تو سایت

آشغال دهنتو ببند

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ممنون اولین کامنت مرتبط بود ، نمی‌دونم چرا میان. بیخودی نظر میدن

میگیم بخندی

چقدرخشنی تودختر

همه دنبال دخترخوش خنده هستن

حالامیخندیدی بقیه اش روبهت میگفتیم