2777
2789
عنوان

پرخاشگرم

103 بازدید | 7 پست

من یه مشکل بزرگی دارم در عین مهربونی خیلی پرخاشگرم نه که خودم خیلی قانونمندم انتظار دارم همه به وظایفشون درست عمل کنن در غیراینصورت دعوا میکنم داد میزنم خسته شدم دست خودم نیست..‌.

همسایمون همش ماشین جلوپارکینگ میذاشت باهاش دعوام شد بهش فوش ناموس دادم اونم همش مارو میبینه میگه این مشکل داره ،چهل بابام بود قطعه جدید مراسم ما با مراسم قبر کناریا تداخل پیداکرده بود جا نبود برای ما منم با کسی که صندلیارو رزرو کرده بود دعوا میکردم اصن چشممو بستم دادوفریاد کشیدم البته مهمونامون کم و خودی بودن ولی الان خیلی پشیمونم همش همسرم میگه این چکاری بود انجام دادی😔دارم دیوونه میشم...

ب نظرم با تمرین درست میشع و هیچوقت نگو دست خودم نیست چون هر کاری و هر چیزی ک انسان انجام میدم کاملا اون رو انتخاب میکنه و انجامش میدع حتی تو قرآن هم گفته شده ک انسان حق انتخاب و اختیار داره پس نکو دست خودم نیس و همیشه بگو خدایا از دست شیاطین و وسوسه های شیاطین و حضور شیاطین ب خودت پناه میبرم و تو خودت خودتو تغییر بدع ک خدا هم کمکت کنه وصبرت رو افزایش بدع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از ماها همین طوریم البته قابل توجیه نیست سعی کن وقتی عصبانی میشی یه کم به خودت زمان بدی بعد مسا ...

متاسفانه قبلش که دیدم شلوغه هی به خودم گفتم نری اونجا دعوا کنی ولی باز رفتم و شرایطو مناسب خودمون ندیدم قاتی کردم البته بعد از مریضی و فوت بابام خیلی این خصلتم بدتر شد

متاسفانه قبلش که دیدم شلوغه هی به خودم گفتم نری اونجا دعوا کنی ولی باز رفتم و شرایطو مناسب خودمون ند ...

خدا پدرتون رحمت کنه خب شرایط شما خاص هم بوده ولی با تمرین میشه کمترش کرد 🌸🌸

خدایا شکرت🩷

ببين تو كتابهاى پزشكى در مورد تجارب افراد مختلف ننوشتن اينجا اگر ببينى افراد تجربه هاى متفاوتى از باردارى و اتفاقات باردارى دارن كه شايد حتى تو كتابهاى پزشكى غير ممكن باشه 

منم دوست داشتم اميدوار بشم و اين سوال رو پرسيدم كه شايد به اندازه چند روز اميدوار بشم 

من پزشك عمومى هستم دليلى نداره دروغ به اين بزرگى بگم،قصدم هم كمك بود حالا شما چرا اين واكنش رو نشون دادى خدا ميدونه  

ميتونى امتحان كنى برات ى نسخه بنويسم و كد رهگيرى بدم بهت و برى داروخونه ببينى كه دكتر هستم 

چون سونو و آزمايش با دكتر زنانت برى بهتره ،تعرفه اونا كمتره برات 

ولى تجربه خوبى بهم دادى به خاطر اون تاپيكم ديگه اظهار نظر پزشكى نميكنم 

ممنون از تجربه اى كه به من آموختى 

خودت و بچه ات در پناه حق 🌹

ببين تو كتابهاى پزشكى در مورد تجارب افراد مختلف ننوشتن اينجا اگر ببينى افراد تجربه هاى متفاوتى از با ...

نیاز به نسخه پزشک عمومی ندارم درضمن برام مهم نیست که پزشکی یا نه لطفا از تاپیک های من خارج شو نیازی به نظر شما ندارم