2777
2789
عنوان

پناهندگی

1325 بازدید | 10 پست

دوستانی که میدونید چطوری باید اقامت دائم کشور دیگه رو بگیریم لطفا بیاید راهنمایی.

سازمان ملل خطش اشغاله اونجا میرم میگن زنگ بزنید.چطور بعضی ها بعد از یک ماه میرن اروپا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پناهندگي به درد نميخوره الان انگليس داره تمام افرادي كه بعد از ٢٠٢٢ اومدن رو ميفرسته افريقا اجباري&n ...

بعد 5-6 سال شهروند اون کشور میشی دیگه نمیفرستنت جای دیگه.اونا غیرقانونی رفتن من می خوام قانونی برم

بعد 5-6 سال شهروند اون کشور میشی دیگه نمیفرستنت جای دیگه.اونا غیرقانونی رفتن من می خوام قانونی برم

پناهندگي كه قانوني غير قانوني نداره ميري ميگي من از شرايط كشورم ناراضيم بري سمت استراليا اخيرا ميفرستنت يه سري جزاير دور از تمدن انگليسم جديدا قانون تصويب كرده ميفرستنت افريقا احتمالا المان وبقيه ام برنامه هاي دارن دنيا زياد روي خوشي به پناهنده ها نشون نميده 

قانونی بری ک اصلا شهروند نمیشی ..اروپا میتونی بری با شینگن .شینگنم ی سری شرکتا هستن پول و میگیرن ازت ۳۰۰.۴۰۰  بیشتر و کمترشو نمیدونم ،خودشون کاراتو میکنن و قانونی میفرستنت یهنی نیاز نیست دیگه پول و وسیقه گرو بذاری ،،ی مبلغی و میدی بهشون و ویزات میاد بعذش میری اروپا و برنمیگردی ،،

ولی اینجوری چون قانونی اومدی یکم سخت اقامت میدنت 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
قانونی بری ک اصلا شهروند نمیشی ..اروپا میتونی بری با شینگن .شینگنم ی سری شرکتا هستن پول و میگیرن ازت ...

من که ایرانی نیستم این مراحل برای ایرانی هاست

پناهندگي كه قانوني غير قانوني نداره ميري ميگي من از شرايط كشورم ناراضيم بري سمت استراليا اخيرا ميفرس ...

من مطلبو خوندم این قانون برای مهاجرین غیرقانونی هست

وقتی از طریق سازمان ملل بری قانونی هستی و معمولا کشورهای مهاجر پذیری مثل آلمان میفرستن که جمعیتشون کمه البته میگن تازگیا استرالیا میفرستن