2777
2789
عنوان

میترسم بمیرم😭

641 بازدید | 44 پست

رفلاکس شدید دارم الان حس میکنم گلوم رو گرفتن دارن خفم میکنن.😭😭 ترش کردم و اروغ میزنم و گلوم میسوزه شدیدا حالت تهوع دارم چیکار کنم سریعا خوب بشم. من خیلی دچار رفلاکس میشم و ترش میکنم گاهی کمتره گاهی بیشتر خیلی رعایت میکنم پس چرا خوب نمیشم خـــــدا😭😭😭😭 با این وضعیتم چجوری باردار شم 

تروخدا برای رفع ترش کردن و اروغ بدبو یه راه بزارین جلوم

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخه با این مشکل کسی نمرده .خیلیا این مشکلو دارن فقط بایسی پرهیز غذایی خیلی سختی داشته باشی و اگ باردار نباشی ی سری دمنوش ها رو امتحان من خودم مشکل معده داشتم الان کاملا خوبم فقط ب خودت سختی بده ی مدت

بالشتت زیاد بزار زیرسرت بلند باشه ادمس جویدنم خوبه اب یاد نخور

همه اینارو رعایت میکنم و هزار چیز دیگه پس چرا فایده نداره😭😭

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

باید بخابم هزارتا کار دارم فردا ولی نمیتونم بخاطر رفلاکس بخابم😭😭😭

عزیزم علایم قلبی هستند اینا سریع اورژانس برو مدام آب بخور راه برو ویروس جدید هم همینطور می‌کنه آسپرین یک عدد بنداز سریع 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من بعد 4 سال فهمیدم معده عصبی دارم با قرصا خودمو داغون کردم اسید نابودم کرد ببین من تجربه ام راه منو نرو برو روانپزشک ولی برای اطمینان یه تست میکروب معده هم بده

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند