2777
2789
عنوان

خرید شال بلند

2191 بازدید | 49 پست

بچه ها ازین شال چرکا ۳متری گرفتم  الان سر کردم زیادی بلنده . دو دور دور گردنم بپیچم ضایعس یا برم پس بدم؟؟😀😀😀😀

خیلیم نرم و نازک و خنکه . 

مینا قری هستم

اضافش رو میتونی جلوت مثل این شالگردنا گره بزنی

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم واسم خریده یدونه مدلش بلنده دیگه  دو دور نده ضایع ست بابا 😆😆

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
اضافش رو میتونی جلوت مثل این شالگردنا گره بزنی

موافقم😆😆

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

خعلی بلندن وامونده ها .. یه دور ,دور کل هیکلت بپیچیم بازم اضافه میاد .. ولی جالبناااا..پس نده

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
إ اره مرسی ازین پیشنهادت عزیزم.

پاپیونم تازه میتونی بزنی  

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین