2777
2789
عنوان

پسرم….😭😭

172 بازدید | 10 پست

۸سالشه

از خواب پاشد منو بیدار کرد گفت سمت چپ نافم درد میکنه

دستشویی بردمش شلوارشو عوض کردم لباس ازاد تر و راحتتر پوشوندم .پتو انداختم روش ماساژش دادم خوابید

خانوما خیلی میترسم

چرا یهویی باید اینجوری بشه؟🥺

نافش ن ها

سمت چپ نافش‌ دستشو گذاشته بود😔خواهش میکنم راهنماییم کنین دارم دق میکنم😢🌙

غرور رو از #خُدایے یاد گرفتم کہ ھنوز #شِیطان رو نبخشیدھ•••!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سمت چپ ناف که

اگه سه چهار انگشت باشه که مجاری کلیه تا مثانس

اگه کنار ناف باشه رو نمیدونم واقعا

چیزی نیست اونجا بجز روده

اگه داخلی باشه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
سمت چپ ناف که اگه سه چهار انگشت باشه که مجاری کلیه تا مثانس اگه کنار ناف باشه رو نمیدونم واقعا چی ...

چیکار کنم عزیزم

ترخدا کمکم کن😢

خیار یا هندونه نخورده بود سردیجاتی چیزی 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
چیکار کنم عزیزم ترخدا کمکم کن😢

اگه دوباره درد گرفت ببرش دکتر حتما چون بعضی وقتا ممکنه درد از یه جا دیگه باشه ولی اونجا حس شه

اگه درد نگرفت که هیچی نیست احتمالا ماهیچه ای بوده دردش

اگه دوباره درد گرفت ببرش دکتر حتما چون بعضی وقتا ممکنه درد از یه جا دیگه باشه ولی اونجا حس شه اگه د ...

بخاطر قد کشیدن میتونه باشه؟؟؟؟🥺🫣

بخاطر قد کشیدن میتونه باشه؟؟؟؟🥺🫣

اون بیشتر کمره و پا

شکمشو تاحالا نشنیدم

من خودم زیاد قد کشیدم درداش همین دوتا بودن برام

ولی رشد یه دفعه ای هم اره امکانش هست

من اون سالی که ۲۸ سانت بلند شدم شکمم هم کمی درد گرفت ولی خب من خیلی فشار اورده بودم به خودم اون سال با ورزش و اینا

پس احتمالش کمه واسه قد باشه 

یا واسه بد خوابیدنی چیزیه یا غذا مونده رو دلش

حالا اگه درد گرفت یه دکتر ببرش نمیشه قطعی گفت

الوچه خورده 

از همونه چای نبات بده

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
2790
2778
2791
2779
2792