2777
2789
عنوان

واسطه نشین🤚

419 بازدید | 23 پست

اگه میخوایین عین من به غلط کردن بیفیتن واسطه نشین توی تاپیک های قبل گفتم ک واسطه شدم و هر روز دارم حرف میشنوم که تو کردی 🤦‍♀️ به خدا دیگه من و همسرم دیوانه شدیممممممم😐😐 اخه من فقط واسطه شدم خودت انتخاب کردی و پسره دوست همسرم هست و بخدا خیلی پسر پاک و با ادب و چشم پاک و فوق العهده با شعووووووووور تنها مشکشلش مالی که اونم بدبخت کارمنده و کار میکنع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر خودته عزیزم

همون اول باید میگفتی من فقط معرفی کردم تحقیق و بقیه جوانب با خودتون

الآنم جدی برخورد کن که آرامشت بهم نریزه

مامان منم واسطه ی ازدواج عمم شد و الآن ۳تا بچه دارن خداروشکر

تو زندگیشون دعوا بوده قهر بوده شادی هم بوده یعنی چی ربط بدی به اون طرف و خون به جیگرش کنی

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....

بشون بگو موقع خوشی هاتون شده بیاین تسکرکنین که ممنون که واسطه شدین من به این برسم وطعم خوشی. و درکنارش بچشم یافقط موقع قهروناراحتیتون میگین واسطه بودین .بالاخره زندگی بالاپایین داره.غم داره شادی داره.قهرداره آشتی داره

اللهم عجل لولیک الفرج

تقصیر خودته عزیزم همون اول باید میگفتی من فقط معرفی کردم تحقیق و بقیه جوانب با خودتون الآنم جدی بر ...

بخدااا من فقط معرفی کردم همین خودشون رفتن تحقیق خودشون چن ماه نامزد بودن گفت نه خیلی خوبه و ما اصلا دخالتی نکردیم ولی الان هر مسکلی ت زندگیش پیش بیاد میاد ب من میگ تو معرفی کردی😐 پسره هم بخدا انقدر مودب و صبور و چشم پاک

بخدااا من فقط معرفی کردم همین خودشون رفتن تحقیق خودشون چن ماه نامزد بودن گفت نه خیلی خوبه و ما اصلا ...

ایندفعه زنگ زد بگو مجبورت نکردیم که،خودت عقل داشتی

بعدم بشورش بندازش رو بعد

والا به خدا

همین آدما بقیه رو از کار خیر منصرف میکنن

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....