golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10191 عنوان بیاید بیاید 27 بازدید | 3 پست بچه ها امشب مهمونی فامیلی بودم بعد آهنگ گذاشتن رقصیدم مجبوری☹️حالا چون فردا شهادته گناه بردم؟ فرشته کوچولو💫🧚♀️ 1403/02/14 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نانازتونمم عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3893 ن گلم خدا وپبامراش عقده ای نیسن ک بخاطر شادی گناه بنویسن واسه کسی ولی خب دفعه دیگه رعایت کن اینجوری خودتم آرامش بیشتری داری متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤
golyaaasam مدیر استارتر عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10191 ن گلم خدا وپبامراش عقده ای نیسن ک بخاطر شادی گناه بنویسن واسه کسی ولی خب دفعه دیگه رعایت کن اینجوری ... من همیشه رعایت میکنم خیلی سختم نسبت به این موضوع با اینکه زیاد مذهبی نیستم اما خب نمیشد هی میگفتن پاشو پاشو چص میکردم بد میشد فرشته کوچولو💫🧚♀️
نانازتونمم عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 3893 من همیشه رعایت میکنم خیلی سختم نسبت به این موضوع با اینکه زیاد مذهبی نیستم اما خب نمیشد هی میگفتن پا ... اشکال نداره گلم متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤