2777
2789
عنوان

عفونت گلو بچه پنج ماهه

97 بازدید | 21 پست

بچه ها پسرم چهارماهگیش مریض شد دکتر براش ازیترومایسین وقطره پلارژین نوشت با اینکه میدونسنتم وزارت بهداشت یک ماه بود ممنوع کرده بهش دادم گفتم بدتر داروهای گیاهی نیس ک مادرامون ب خوردمون میدادن 

الان پنج ماهشه این سریم باز مریض شده گلوش عفونت کرده براش کوریزان کودکان و شربت اویشن باریج نوشته الان پنج روزه میخوره بهتره قطره بینی هم میزنم براش بخورم دادم براش اشتهاشم کلا از دست داده با قطره چکون بهش شیر خشک میدم بهش گفتم شربتی نیس برا اشتها بنویسه گف طبیعیه اشتها نداشته باشه خوب بشه اشتهاش برمیگرده

شما برا عفونت گلو و اشتهای بچه کوچیک چیکار میکنین ؟دکترتون چی مینویسه 

بگم که بجای دیفن هیدرامین این شربت اویشن خیلی بهتره گیاهیه خارش گلو رو میبره وبرا سرفه هم عالیه چون خودمم امتحان کردم

چه دارد های عجیبی برای بچه ۵ ماهه یخ لحظه فکر اشتباه خودم ۵ ساله بوده

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم دارو عزیزم ؟دکتر شما چی مینوش برا عفونت گلو

والا تا ۶ ماهگی فقط اسپری نمکی میده دکتر بچه های من خیلی حساسه به دارو

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

عزیزم یکم‌آب جوشیده ولرم براش بکن تک‌شیشه بهش بده بخوره 

هم گلوش رو نرم می کنه و آروم میکنه 

هم اینکه دیگه می تونی از الان کم کم حریره رو شروع کنی که برای گلوش هم خوبه 

بعد میگم الان عفونت داشت گلوش بهش ازیترومایسین نداد دوباره ؟

اگر سرفه می کنه هم قفسه  سینه اش رو چرب کن پنبه بذار تا بخوابه زودتر تنفس و سینه اش آروم میشه

تنها درمان گیاهی رب عناب خونگیه روزی ۳ وعده هر وعده ی قاشق چایخوری بده اصلش اینه مثل رب گوجه غلیظ به ولی کوچیکه کمی رقیق بردارید راحت قورت بده تا ۱۵ دقیقه روش چیزی ندید بمونه اثرکنه تا ۴۰ روز بده هرچی عفونت  تو گوش لوزه سینوس گلو باشه همه رو میبره و هم برای سرماخوردگی 

عزیزم یکم‌آب جوشیده ولرم براش بکن تک‌شیشه بهش بده بخوره  هم گلوش رو نرم می کنه و آروم میکنه&nb ...

بله ازیترو مایسین نوشت عزیزم شیرخشک میخوره ولرم رو ب گرم اونم ب ژوربا قطره بهش میدم دکتر گف غذا نده اینا روده هاشون ضعیفه بزار شش ماهش پر بشه وعجله نکن 

قطره بینی. میزنم ولی برا عفونت گلو یعنی با قطره خوب میشه ؟

بله وقتی شیر مادر میخوره ، همون پلارژین که شما دادی خلط و عفونتو زیاد میکنه مال سرفه های خشکه 

بله ازیترو مایسین نوشت عزیزم شیرخشک میخوره ولرم رو ب گرم اونم ب ژوربا قطره بهش میدم دکتر گف غذا نده ...

اها 

ولی من وقتی نی نیم این طوری شد یکم آب گرم بهش میدادم گلوش آروم میشد زودتر هم خوب شد به نظرم

بله وقتی شیر مادر میخوره ، همون پلارژین که شما دادی خلط و عفونتو زیاد میکنه مال سرفه های خشکه 

شیرخشکیه پلارژین چهارماهگی دادم خوب شد این سری کوریزان کودکان وشربت اویشن داده