2777
2789
عنوان

جیغ

125 بازدید | 17 پست

چه جوری جیغ جیغو نباشم 

اصلا دلیلش برا چیه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

لطفا تاپیک قبلم رو گزارش بزنید لطفا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداااا به اطرافیانت رحم کنه پس😐😐😂

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

من هم دادبزنم ویاجیغ

۱هفته سردردوحالت تهوع شدیدمیگیرم

پس بیخیال شدم

ازترسم صدام هم جدیدادرنمیاد

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
همیشه جیغ جیغویی؟😂 خدا ب داد اطرافیانت برسه

بابا کسی تا حالا بهم نگفته بود امروز یه آدمی که تا حالا ندیدمش بهم گفت 😑

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

خداااا به اطرافیانت رحم کنه پس😐😐😂

من هم دادبزنم ویاجیغ ۱هفته سردردوحالت تهوع شدیدمیگیرم پس بیخیال شدم ازترسم صدام هم جدیدادرنمیاد

اصلا از رو چی میاد عصبانیت ؟

رک بوده پس

بلند حرف نزن زیاد 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
اصلا از رو چی میاد عصبانیت ؟

سردی مغز

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
رک بوده پس بلند حرف نزن زیاد 

از رو عصبانیت میاد ؟،

سردی مغز

یعنی چی 

یعنی چی 

یعنی سردیجات که زیادبخوری

کم کم اندام بدن دچارسردی ومشکل میشه

ووقتی این سردی رفع نشه به مغزمیخوره واین حالات پرخاشگری

تندصحبت کردن

عصبانیت

بیحصولگی

خواب زیادیاخیلی کم

استرس و.....

وافسردگی روهمراه داره

از رو عصبانیت میاد ؟،

نمیدونم چطور منظورته ها از صدا منظورته؟

مثلا من مامانم خیلی بلند حرف میزنه صداشم برام گوش خراشه 

هر چی میگم ایقد بلند حرف نزن بلندتر حرف میزنه یعنی میخوام بکشمششششش

یعنی سردیجات که زیادبخوری کم کم اندام بدن دچارسردی ومشکل میشه ووقتی این سردی رفع نشه به مغزمیخوره ...

اوو عجب مرسی