2789
عنوان

ژل لب

325 بازدید | 40 پست

بچه ها چرا لبامو ژل زدم زود رفت 😢یه هفته هم نیس تازه واسه ترمیمشم رفتممممممم بگید چیکار کنممممم لطفا  نزدیک چهارتومن دادمممم نمیشه که 

ژل تو لبمه هااا ولی کوچیکه انگار چیکار کنم؟؟؟ 

یکی دوبار اول همینه.........همش جذب میشه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب یعنی یبار دیگه باید چهار تومن بدم؟  الان نورامیس تک سیسی زدم اگر ده سیسی بزنم دفعه بعد خیلی ...

منکه سه بار پشت هم به فاصله دو ماه رفتم تا یذره لبم شکل گرفت

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

منکه سه بار پشت هم به فاصله دو ماه رفتم تا یذره لبم شکل گرفت

اگه بعدا ژل رو تکرار نکنیم لبمون خیلی چروک میشه؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

چقد دادید و چه مارکی؟ 

مارک نمیپرسم ولی سیسی 85 ...چند سال پیش.......الان دو ساله نزدم لبمم فرم داره

خب یعنی یبار دیگه باید چهار تومن بدم؟  الان نورامیس تک سیسی زدم اگر ده سیسی بزنم دفعه بعد خیلی ...

خب ژل قیمت مناسبتر هم هست ب دکترا وقتی هم میگی ماندگاری با قیمتش همخوانی ندارد خیلی راحت میگن ژل هر چقدر با کیفیت و مرغوب تر باشه ماندگاریش کمتره😏

اگه بعدا ژل رو تکرار نکنیم لبمون خیلی چروک میشه؟ 

نه ولی سالی یکبارو بزن....................منکه سال گذشته اصلا نزدم