2777
2789
عنوان

رژیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 20 پست
تو رژیم که بیشتر درگیر خوراکی و غذایی. به کم خوردن نیست به درست خوردن

حالا هله هوله زیاد نمی‌خورم مثلا شیرینی و اینا 

بیشتر وعده های اصلی مخصوصا برنج عامل چاقی منه 

کالری شماری خوبه  اتفاقا یه بار ۳ کیلو کم کردم با کالری شماری و پیاده روی ولی الان واقعا بی ار ...

ورزش در منزل واقعا مؤثره خودم ۱۲ کیلو کم کردم باهاش

این برنامه خوبه

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا هله هوله زیاد نمی‌خورم مثلا شیرینی و اینا  بیشتر وعده های اصلی مخصوصا برنج عامل چاقی منه& ...

ببین برنج و حتما کته درست کن. تا اونجایی هم که میتونی کم روغن باشه. اینجوری کالریش نصف میشه. مثلا اگه کته بدون روغن کالری هر کفگیرش ۱۱۷ باشه. آبکش بدون روغنش دویست و خورده ای کالری هر کفگیرش. سعی کن اصلاح کنی سبک آشپزیتو. من الان شوهرم با همین اصلاحات ۶ کیلو تو دو هفته کم کرده. اصلنم گرسنه نمیمونه. اینم بگم شوهرم خیلیییییی شکموعه

عزیزم منم از امروز شروع کردم من 75کیلو شدم به خاطر بیماری خاصی ک دارم بی رویه هر بار که گشنم میشد میخوردم اما الان میبینم که کار درستی نیس

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

اول از همه هیچیو کامل حذف نکن حتی اگه مضره مثلا چند هفته یه بار عیبی نداره یه کوچولو جاده خاکی بریم اما اینو بدون در کل فقط یه بار در ماه میشه جاده خاکی رفت وگرنه کل دوره قند مصنوعی رو حذف کردم و قند طبیعی هم خیلی کم و محدود...من چون بیماری خاصی دارم تلاشم اینه هر روز پسته و بادوم بخورم و غذاهام پروتئن داشته باشن و کم کربوهیدرات باشن که این خودش یه نوع رژیمه....چیزای شرکتی بیسکویت و نوشابه ووو حذف

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه